Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

, točno vem kako ti je.Na žalost pa nimam nobenega pametnega nasveta.
je hitro zaspal na dojki zato so mi rekli naj ga budim in sicer tako, da mu dojko "stepem" (nevem drugače napisat), oz. naj ga žgečkam po podplatih. Sosedi pa je babica rekla, da naj ga prime za nos (da ne more dihati nad nos). Pri nas je pomagalo, da sem mu dojko ko je zaspal "stepla" oz. če sem ga po riki (ne preveč). Poskusi jo nekako prebuditi in prisiliti naj je in nikar ne obupaj še posebej če imaš mleko. Jaz bi skoraj obupala, vendar je na srečo prišla super babica, ki mi je povedala za ta način bujenja in me spodbudila.
. Na žalost pa bom jaz morala vseeno prej v Porodnišnico... zaradi predhodnega CR ... in potem bom tam čakala na svojo princesko. Veliko raje, bi bila doma do poroda, a ne gre drugače.
me je bilo strah...a nič ni bolelo.....mogoče tudi tebe ne bo...vsekakor pa drim pesti, da se vama