skačica
|
čer, sem doma za svojmu pc-ju. Cel dan sva preživeli pri moji mami, zvečer naju je pobral mož, ko se je vračal iz službe. Zdej Iza in ati bluzita po dnevni, jaz imam pa fore kake pol urce za računalnik pol pa greva midve z Izo spat. PO novem se uspavava celo urco, ker ona kar ne bi spala, se vrti okrog, smeje, se sama s sabo pogovarja, skratka obe uživava pri tem, ker jo je tko luštno gledat . tinaaja- ampak ta cena stanovanja je pa prav hudo noro visoka , pa ne se hecat. Za tak denar imaš že marsikaj drugega . Aja pa naj ti povem, da sem s kilami na tisti najini magični meji, upam, da se bom sedaj lepo spuščala pod njo. draja- upam, da se vaše nočke umirijo . Ja, si preveč uživala na začetku, ko smo me bedele , zdaj pa imaš. Kati- nam delaš prehudo konkurenco glede šopinga, se vdamo . A nisi nekaj časa veljala za sploh ne zapravljalsko mati ? Vsi se že nekaj hvalite z zobki. Pri nas ni še nobenega, Iza tudi še sama ne sedi- mislim, da tudi še ni potrebe, se zvrne kot pijanček , se pa na boku že zelo dviguje,ampak do sedečega položaja je po moje še daleč. Komaj čakam na FT, da mi pove kako ji pomagam, da gre z boka v sedeči položaj, ker ona pol kar dol pade , ji zmanjka moči. Grem še eno dx ball odigrat pol greva pa z Izo spat.
|