|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  384 385 [386] 387 388   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
7.9.2007 21:15:38   
Naomi
matr te reklame user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 9626
7.9.2007 21:26:41   
skačica
čer, sem doma za svojmu pc-ju.
Cel dan sva preživeli pri moji mami, zvečer naju je pobral mož, ko se je vračal iz službe. Zdej Iza in ati bluzita po dnevni, jaz imam pa fore kake pol urce za računalnik pol pa greva midve z Izo spat. PO novem se uspavava celo urco, ker ona kar ne bi spala, se vrti okrog, smeje, se sama s sabo pogovarja, skratka obe uživava pri tem, ker jo je tko luštno gledatuser posted image .

tinaaja- ampak ta cena stanovanja je pa prav hudo noro visokauser posted image , pa ne se hecat. Za tak denar imaš že marsikaj drugegauser posted image . Aja pa naj ti povem, da sem s kilami na tisti najini magični meji, upam, da se bom sedaj lepo spuščala pod njo.user posted image

draja- upam, da se vaše nočke umirijouser posted image . Ja, si preveč uživala na začetku, ko smo me bedeleuser posted image , zdaj pa imaš.

Kati- nam delaš prehudo konkurenco glede šopinga, se vdamouser posted image . A nisi nekaj časa veljala za sploh ne zapravljalsko matiuser posted image ?

Vsi se že nekaj hvalite z zobki. Pri nas ni še nobenega, Iza tudi še sama ne sedi- mislim, da tudi še ni potrebe, se zvrne kot pijančekuser posted image , se pa na boku že zelo dviguje,ampak do sedečega položaja je po moje še daleč. Komaj čakam na FT, da mi pove kako ji pomagam, da gre z boka v sedeči položaj, ker ona pol kar dol padeuser posted image , ji zmanjka moči.

Grem še eno dx ball odigrat pol greva pa z Izo spat.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 9627
7.9.2007 21:30:11   
Naomi
kati...ce bo Svit po mamici bo abstinent user posted image ( pa ne govor takele...sej ves, Ziga ni kr tko slabe vole user posted image user posted image )
zabika...zeleni bumbo sameva, caka predsednika, da si spocije...pozdravcke sekretarki user posted image
encijan...za zelenjad in sadje..kaj pa hocs kukr da kups tega iz trgovin- sej brez pa ne morte bit aneuser posted image ...jest mislim, da to pa ni vzrok napenjanja in neprebavljene hrane...mogoce pa mala res se  ni za...a jemela ona kej krckov pa takele?...loh ma se zmer mal svoh prebavo...
da se mal poslinm ostalim dopustnicam...jooooooooooj kok lepe slikceeeeeeeee ( slin, slin) user posted image user posted image
tejcica...kako pa vasa damica...se ksno uspicla...a ma ze zdej mal prevec hormone mormone u akciji user posted image
jjasna...pomoje bo jure vegov nagrajenec...zoisovo stipendijo vleku, ipd...do doktorja znanosti, glede na to, kav zdej spic ze...do pol leta...1x se more nehat...mu je zgleda idej zmankal..pa je se zbolu mal...no sej je boscica..ti pa tu...evo..pikepoke...user posted image
draja...Ziva se je odlocla, da bo sluzila svojemu imenu...drugace bi mogla bit Mirna user posted image
dost!...
ostale...tko k ponavad..mensezdi, da ste pridne user posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 9628
7.9.2007 21:48:57   
K_a_t_i
Skačica, kadar se kupuje, se orenk user posted image .

Evo, tole je pa rezultat vztrajne želje po premikanju naprej user posted image :
user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 9629
7.9.2007 21:56:48   
A-N-J-A
Da vam povem še eno prigodo z morja.Gremo na plažo,zrihtam Elo zrihtam Bora,mož že tečnar če sem že,Ja itak ni zame nikol časauser posted image .No in mi gremo lepo dol na plažo,spet zrihtam Elo,pa Bora Ela se gre igrat k vodi,Bora dam v voziček.Ok, se slečem grem k Eli da ji nesem loptko se mal šetam po plaži se še z Možem neki pogovarjava,v glavnem kar neki časa je trajalo da sem se spet vsedla na brisačo in pol se tko z enim učom dol v kopalke pogledam in so ble neki čudne barve,in kaj ugotovim........da sem v spodnjih gatahuser posted image user posted image user posted image .
Pa ne da bi moj kaj opazuuser posted image .

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 9630
7.9.2007 22:02:07   
K_a_t_i
a si mela bele staromamske? user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 9631
7.9.2007 22:03:34   
Naomi
une do kolen user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 9632
7.9.2007 22:05:39   
Žabika
Anja: pa je spet tvoj vsega kriv! user posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 9633
7.9.2007 22:05:58   
K_a_t_i
a une za trimčkat, Naomi? user posted image Z volančkam na konc user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 9634
7.9.2007 22:07:33   
Naomi
ja ne vem, ce mas ti take za trimckat user posted image user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 9635
7.9.2007 22:08:28   
A-N-J-A
Mela sem Skiny črne gate,tko da ni blo tok zloooo opazno.
Ja moj je pa itak za vse kriv.
Zdele smrči zraven mene pa sem mu Nodija dala za vrat,da ko se bo zbudu bo čist zmešanuser posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 9636
7.9.2007 22:08:38   
K_a_t_i
Itak! Če ne drgač, po spalenc trimčkam, k me lubi lovi user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 9637
7.9.2007 22:09:19   
Naomi
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

Itak! Če ne drgač, po spalenc trimčkam, k me lubi lovi user posted image .

a z bicom?

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 9638
7.9.2007 22:09:33   
K_a_t_i
Anja, skini gače!!!! Joj, sej grem user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 9639
7.9.2007 22:09:48   
A-N-J-A
Itak! Če ne drgač, po spalenc trimčkam, k me lubi lovi

sam takrat brez gatuser posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 9640
7.9.2007 22:10:14   
Naomi
IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A

Mela sem Skiny črne gate,tko da ni blo tok zloooo opazno.
Ja moj je pa itak za vse kriv.
Zdele smrči zraven mene pa sem mu Nodija dala za vrat,da ko se bo zbudu bo čist zmešanuser posted image

bo mislu, da se je u vrtcu zbudu user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 9641
7.9.2007 22:11:35   
A-N-J-A
Dobr da sem zadnjič vse ta strgane stran pometalauser posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 9642
7.9.2007 22:13:18   
A-N-J-A
bo mislu, da se je u vrtcu zbudu
Najboljš da mu dam še Frančka pa Dipsija zravenuser posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 9643
7.9.2007 22:16:10   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A

Dobr da sem zadnjič vse ta strgane stran pometalauser posted image

kwa bič! ZOBI!!!! user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 9644
7.9.2007 22:17:23   
A-N-J-A
Pa še ena od Ele-na plažo pride s kopalkami in čez neki časa pride k men si da kopalke dol in prav-sem velika punca ne rabm palke-user posted image .Nauk zgodbe???

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 9645
7.9.2007 22:18:29   
*sonchek*
Nauk zgodbe - očitno smi mi še otroc user posted image user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 9646
7.9.2007 22:19:46   
*sonchek*
Babe ve ste zmešane! user posted image

Moj pa Aneja uspava - je mulc pozabu kupčka podret, pa se je zdele zbudu user posted image

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 9647
8.9.2007 7:47:11   
draja
Joj Anja kolk sem se ti zdaj za dobro jutro nasmejalauser posted image .

No, pri nas spet zbujanje na max. slabo urico, vmes tudi obdobja bujenja samo na par minutk. Pa kar groza me je, ker se zbuja v joku user posted image . In neutolažljivo joka tudi ko jo vzamem v naročje in kar nekaj časa traja, da jo pomirim, torej ne gre le za željo po cartanju, ampak jo očitno nekja muči. Pa mislim da res niso zobki, ampak jo napenja, tako da spet stroga dieta zame.
Aja, pa smo včeraj klicali našo P, pa nič kaj konkretnega se zmenili. Tudi pravi, da mi ni treba bit na strogi dieti,.... Samo jaz se bom sama orientirala glede na Živo, tako kot sem se do zdaj, ker drugače itak vsak po svoje svetuje. V glavnem pa da ni potrebe, da jo pripeljemo, če nima vročine. Bomo videli kako bo čez vikend, drugače pa se gremo v ponedeljek vseeno pokazat.

Greva pa danes malo k moji mami, da se moj dragi končno začne učit. Pa zgleda da bo končno en lep sončen danuser posted image .
Aja, mi že konkretno zmrzujemo, ker imamo 20,5 stopinj v spalnici (v dnevni in kuhinji kakšne pol stopinje več). Tako da komaj čakamo na kurilno sezono.

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 9648
8.9.2007 8:40:58   
tinaaja
Draja, ja pa kaj ga ziva sracka? Jaz mislim, da ni nic tko narobe in da je obdobje. Vem, da sem o tem ze dostrat brala na rr, tudi o krikih, joku,... Ma sranje so take noci, ko te je zvecer "strah" zaspat, oz men se je zdelo brez veze, ker sem vedela, da bom itak kmalu spet auf...

Skacica - user posted image user posted image za magicno mejo user posted image user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 9649
8.9.2007 9:37:00   
thaiss
vse naj naj današnji slavljenčki:

INES (Lejci)
ŠPELA (Encijan)

LARA (alfa75)
JAN (Lana22)

SAMO (Nifra)

ZOJA (Vaihita)

user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 9650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  384 385 [386] 387 388   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  384 385 [386] 387 388   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenje v javnosti – zakaj še vedno sproža...
Čeprav je dojenje naravno in ključno za zdrav razvoj otroka, še vedno sproža nelagodje, če poteka v javnosti. Zakaj je t...
Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?