Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: srček No, pa ste me sprovocirale in sem si noge "pobrila" s silkepilom . Do kolen. Višje ni varijante, tam bo spet pela želetka. Mi pa to mož naredi, ker tamale še vidim ne več. Najprej jaz sama pobrijem kolikor gre, pol pa on sfinišira . Pri kozmetičarki še nikoli nisem bila na voskanju, slišim pa zadnje čase da hodijo ne samo na voskanje bikinija in nog, ampak tudi na brazilsko voskanje, torej na nulo oz, črtico. A katera od vas to hodi delat h kozmetičarki? Kako dolgo pa drži? Kolko pa stane voskanje kompletnih nog in bikinija? Kako pogosto greste? Srček: jaz se voskam spodaj na nulo. Začela sem enih 5 let nazaj in takrat sem mela spodaj smreke in ne dlake (črne, goste, močne), tko da si jih skoraj žagal. Začele sva postopoma in kmalu po rednem voskanju so postale svetle (mam skoraj blond), tanjše in redkejše. Prej bi bilo voskanje dovolj na 14 dni, zdaj lahko počakam tam do 4 tedne, je pa fajn če hodim na približno 3 tedne za pazduho in bikini, noge bi lahko komot samo 1x na 2 meseca. Jaz dam za pazduho, spodaj in noge malo nad koleni 35 Eur, hodim pa 1x mesečno. Avgusta sem si sicer sama, pa mi je žal. Sam ravno napisala 1 post nazaj, da bi bilo zate res primerno. Ker če to redno delaš (res redno) in se vmes ne briješ ali s kremo, je z vsakim voskanjem bolje.
|