Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
kmalu stran "odvlekel", ko je videl da vozičke gledajo tiste mamice, ki imajo že kar velike bauhije.
Sva pa pofirbcala čist tko, zaradi cen, da vidva kako velik šparovček bo treba nabavt za vso to opremo. 
!
pa dosti jem
bela vrtnica
. Vam 100% sporočim. Ve pa držte pesti ob 11h, da bo
, po dobrem tednu se vam spet oglašam. Prejšnji teden smo bili na dopustu v toplicah. Če se še spomnite sem imela ravno pred dopustom težave, tako da se nisem nič kopala in sem raje počivala. Tudi možek se je izkazal s čuvanjem sinka
. Pa ravno ona nas ve vse vzpodbujala in vedno nasmejala. Vesnyca pošiljam ti en cmok.
A P R I L Č I C E 2 0 0 8
PDP 05.04. - GP 18.09.
PDP 16.04. NS 28.09. LJ
pristavim!
ampak, ja sem vraževerna, tako da bom še par mesecev delala načrte...
...nihče...zato se pa bom pošteno spočila od vseh stresov
.
in ne moja mami. Mami je ena sama in prav to boste zelo zelo kmalu postale tudi ve moje aprilčice!!!
Vstanem ravno toliko prej da zrihtam malega in sebe, pa že šibava v vrtec in loviva zajtrk. Ma nič, bo treba mojega poslat v vrtec, da bo šla lahko kri dat.