PBJ
|
Jure spi, Ana spi, mamica uživa ... Ani je danes ravno odpadel popek - po 4. dneh. Je fuuuuuuuuuuuuul pridna (zaenkrat), lepo je, spančka in je pravi cukerček. Še patronažna jo je občudovala . Jure pa je dobil drisko in je bruhal, tako, da sploh ni mogel priti v porodnišnico. Sta se v četrtek ravno odpravljala na obisk k nama, ko je začel bruhati. Sedaj ne bruha več, blato se gosti, on pa je še fajn zdelan, kar shujšan. Je pa takooooooooo vesel, da sem doma in mi vsaj enkrat na dan reče, da ne bom nikamor šla. Še sreča, da sem bila po treh dneh doma. Sedaj se zelo pogosto pride cartat k meni, pa se stisne k meni. Ker je Ana zaenkrat pridna, se njemu veliko posvečava, tako da mu bo te prve dni lažje. Ano je sicer lepo sprejel, ampak vidi se mu, da je nekoliko spremenjen, tudi zaradi bolezni. Ena je spraševala, kdaj je dobro pripraviti torbo za v porodnišnico. Jaz sem jo imela 6 tednov prej. In ko mi je v četrtek zjutraj odtekla voda, sem videla, kako je to dobro - samo zgrabiš torbo in že greš .. Glede dioptrije. Meni se je v enem letu po porodu povišala, kako bo sedaj bomo videli, grem v jeseni na kontrolo. Sem pa med porodom prav zavestno čuvala oči - pritiskala zmeraj dol in ne v glavo in pa raje stiskala zobe . Prvič sem imela CR ravno zaradi oči, ker nimam najaboljše mrežnice. Ampak sedaj je vse šlo prehitro in sploh niso pričakovali, da se bom za prvič tako hitro odprla in sem rodila kar brez CR. Mogoče še danes prilimam kakšno slikico