Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nefretiti Čaw! Sevenka: dokler še lahko .... kar šibaj zamenjat. Jaz sem kupila samo eno številko večjega pa bi blo bolje, da bi kupila še eno košarco večjega. Jaz sem prej imela 80C, sedaj pa bi bilo dobro imeri 85E. Kriza je, če te tišči. Jaz sem samo danes za pregled oblekla normalnega 80C, pa me sedaj že cel dan bolijo prsi. Pa sem samo dve uri imela tistega. Drugače pa, če sem iskrena.....tile modrci iz Mullerja......jao mene, kot za stare mame. Jaz sem prej vedno nosila take, ki so komaj pokrili bredavice, sedaj pa imam modrc skor do vratu.....bljak, ampak kaj ko še ne moram it v trgovino po novega. Poleg modrva pa sem morala začeti nositi tudi hlače za stare mame. Ker sem na mrežaste alergična moram imeti bombažne, pa še take bolj visoke, da me ne žulijo po rani od CR. Prvi dan, ko sem prišla domov sem bila čisto depresivna, ker imam modrc in hlačke take kot jih je imela moja pokojna babiica.....jao mene.....k sreči je mož uvidel mojo stisko in mi prijazno rekel, naj na to gledam kot na ortoedske pripomočke. Sedaj doma hodim v takem spodnjem perilu, da te je kar strah, ko me vidiš, trebuh mi visi, hlač ne morem obleči nobenih, ampak joške so pa zakon nefretiti se podpišem pod tole. jaz sem šla iz P v mrežastih gatah in mrežastem modrcu, s plenico na joškah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! za vse tiste ki ne veste kaj je to mrežast modrc - ko mrežaste gate razrežeš tam kjer držijo vložek in dobiš en tak top, kisicer ful pomaga ko maš joške pred eksplozijo, ampak seksi..... ŠE DOBRO DA SEM TAZELENO SRAJCO PUSTILA TAM....ČE NE BI BILA PROGLAŠENA ZA MISS NESEKSAPILNOSTI 2007
< Sporočilo je popravil misska -- 11.9.2007 18:43:22 >
|