Anonimen
|
Dobro jutro! Kako ste punce? Jaz sem že pokonci, pa ne vem kako to. Do 9h vedno rada spim. No ja... Se vam oglašam bolj zgodaj, ker me popoldne ne bo nič na RR, pa tudi zvečer ne vem, če mi bo uspelo. Brez panike - ne grem v Rim. Greva z dragim malo pohajati, čeprav je takšno gnilo vreme. Taja339 in Emm, vidve se že full časa nista oglasili. Za Tajo339 vemo, da je v porodnišnici in če se ne motim, Emm tudi. Čakamo na uradne novičke. Cuma, držim pesti, da ti bodo danes zjutraj rekli, da greš v porodno sobo. Taja83 in Zvezda71, vidve sta tudi kar izginili. Taja83 je v zadnjem postu imela popadke... Držim pesti, da sta že mamici. Srček, saj veš... Naj te danes končno zadržijo v Postojni. Pa še tak lep datum je! Še to mi povej - če slučajno prideš nazaj - kje v porodnišnici te vaginalno pregledajo? Tam tista vrata naprej od CTG-ja, ali moraš v pritličje? Duskamb, ti si pa itak ta prva na vrsti. Kako je bilo ponoči? Kaj sprememb? Punce, srečno za vse, ki ste v Rimu in za tiste, ki se še boste odpravile v Rim. Upam, da bom med vami.
< Sporočilo je popravil tianna -- 17.9.2007 7:21:38 >
|