kapica
|
Ulla, ti jih pa strelas, ni kaj . Tasonka, jaz tud ne bom dala nasega krstit. Niti jaz niti moz nimava zelje po tem, tako da vsaj v necem sva enakega mnenja . Se bo Dino pozneje sam odlocil, kaj zeli . Majrim, glede spanja je tudi pri nas podobno. Ze hitro zvecer zaspi, tako trdo da ga niti zbudit ne mores, na silo nekaj pa tud nocem. Te je pa tudi ob stirih, petih ze naspan. Sem pa vceraj in danes ga dala opoldne spat, okrog dvanajstih, enih, da je spal nekaj ur skupaj, vceraj 4-5, danes 5-6ur. Pa je bil zvecer mal dlje buden. Prej sem sla se z njim na sprehod, je spet zaspal sedaj je pa pokonci in ga bom poskusla takole drzat do kaksnih enajstih, al pa se dlje ce bo slo. Ga bom nageca dala na posteljo, pa naj miga. V tem uziva, pa bomo videli kako bo. No, danes ponoci je zdrzal vsaj do osmih zjutraj v postelji, ceprav z prekinitvami. Mogoce bo danes kaj boljse. A torej z tvojimi hemerodidi se ni kaj boljse? Joj, ubogica no, da se bi cimprej pozdravilo . Dino je pri tastu in tasciv dnevni, jaz pa spet malo zabusavam tu gor .