|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  404 405 [406] 407 408   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
17.9.2007 17:15:00   
erna14
u sm bla mal prej v merkatorju se je dons odpru in ugante kolk je blo penzjonistov not user posted image user posted image user posted image pr vsaki degudtaciji jih je blo najmanj 10 zraven se pr degustaciji pudingov monte se jih je kar trlouser posted image user posted image user posted image mislm adijo to so se kar pulil za futr.drugac je pa full lepo not tko da se splaca it pogledat sm dons zimskega pajaca gledala tazga k grejo stopala in rokavacke stran fullll leppp mislm da je 2300 ali 3200 nisem zih pa tak dobr mehek materjal pa full majo za otroke pa vse ni da ni.drugac pa moj lubi je poleg sivov na nogi ki jih ima je dones se neko vrocino fasal je zgleda mal se prehladu na poroki k so bli cist pregreti pa so vn na cik hodil no tuki so pa sedaj rezultati z tamalim imam jutri cepljenje 3,pa ne vem sem razmisljala da bi kar rekla ce mi prestavi na naslednjic ker je malo nahoden pa se tile virusi se bojim da bi bil ceplen pol bi mu pa kej vn udarlo kaj ve mislite a bi blo bols drugic ali neuser posted image
draja,mea-
user posted image za vaju user posted image in lana ter zivo
urla-user posted image bravo za zobka
thaiss-no kar pr vas zacnite da bo se tinaaja dobila pogumuser posted image user posted image kaj pa ti cakas a bo se kak al ne vec
tinaaja-glede konjicka pomoje bi bil brini bl usec ta kosmat da bi mela kaj gor delat mal bi tisto grivo cukala na lesenmu pa ......res je edin praha bi blo gor dost sam ce se da oprat zakaj pa ne

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 10126
17.9.2007 17:19:48   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: erna14
thaiss-no kar pr vas zacnite da bo se tinaaja dobila pogumuser posted image user posted image kaj pa ti cakas a bo se kak al ne vec

a ne, mi gremo eno postajo prej dol user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 10127
17.9.2007 17:44:41   
sezam
testiranje - smo prestali. Kožni testi negativni user posted image  sedaj čakam samo še krvne rezultate (je pa malček ful jokal, ko mu je iskala žilo na roki - je ni najdla zaradi preveč špehca user posted image , potem mu je pa vzela iz prstka. so bile prav krokodilje solze) 
Hvala za dobre želje user posted image

draja - ne obremenjuj se preveč, ker dobro veš, da se to lahko zgodi komurkoli in kadarkoli, kljub veliki pozornosti. važno je, da je vse OK. user posted image user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 10128
17.9.2007 18:13:47   
skačica
sezam, super za ok rezultate, upam da bodo tudi krvni testi enako pokazali. Revček mali, ker so ga pikali. Najbolj me jezi, ko kakšna sestra žilo "išče" in rovari s tisto iglo not po koži. Halouser posted image  To še odraslemu ni prijetno kaj šele otroku. Bošček maliuser posted image . Jaz bi se sigurno zraven jokala.user posted image

No, od današnjega spanja ni bilo nič, ker se je v uri in pol 4x zbudila in se nazaj full dolgo uspavala, tako da je vse skupaj morda spala pol urce, ostalo je visela na zizi. Je pa vmes tašča tako ropotala spodaj s krožniki kot da jih meče v steno, tast loputal z vrati, nekdo zvonil na vratih in potem še tako naglas čvekal s taščo kot da sta na tržniciuser posted image user posted image user posted image  Sem se od besa zjokala. Iza pa valda v vsem tem šundru ni mogla zaajat.
Zdaj je tašča prišla gor, sem ji povedala, da imajo na žalost tud dojenčka v hiši in je rekla, da bosta s tastom bolj pazila, Izo je pa za nelaj minutk nesla na luft. Prvič!!!! Tast pravi, da mora bit Iza dosti na sončku, da bo dobila vitamin Buser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Japajade, kakšen vitamin B nekiuser posted image . Včasih misli, da je doktor, farmacevt, fizik in kemik v eni osebi, v resnici ni pa nič od tega.

No, sem se skašljala. Čedalje bolj si želim, da v roku enega leta pobašemo kufre in gremo pa ne na parcelo od mojega fotra(mimogrede, mu je kar malo težko dat pacelo za hčerino hišo)ampak na nevtralno ozemljeuser posted image . Spet mi bolj blok diši.

Mož pride pozno, ima po službi še sestanek potem pa morava še Izo skopat, sama je ne morem, ker treba tudi glavico umit.

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 10129
17.9.2007 18:53:59   
sezam
Da se malo pohvalim. Tudi mi smo probali prve žličke GH user posted image user posted image  Na koncu se je začek kregati, kadar ni imel žličke v ustih user posted image  Dala sem mu pa riževo kašico zmešano z mojim mlekom. Za to smo dobili danes zeleno luč user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 10130
17.9.2007 19:34:32   
skačica
no, sem boljše volje. Izo sem skopala s taščino pomočjo, se mi je ponudila, potem sem ji pripravila kašico, ampak je bila tako zaspana, da je na ful jokala, zato sem jo kar podojila, zdaj spi.user posted image
Kako je pa delala v banji. Tako čofala, da jo je bilo prav veselje gledati, srček mojuser posted image .

sezam, user posted image  za prve žličke.

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 10131
   [Brisano sporočilo]
17.9.2007 19:42:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sezam)
  Neposredna povezava do sporočila: 10132
17.9.2007 20:23:17   
vms
ojla, spet jaz

zobki - ma pri nas je že vse otečeno za obe spodnji enki pa kar ne prebije in smo vsak dan bolj sitni.

gh- včeraj je pri kosilu dobila pire krompirček, vse popapala jeeej

skačica- te čist razumem saj imam podoben primer ne vem če se še spomniš ko smo imeli pri nas štalo zaradi ovčke v vozičku.
no sedaj ima pa druge fore, tako, da se v roku 3 mesecev selimo v svoje stanovanje.

meea-  mi smo tudi imeli testiranje in je bilo negativno. sedaj papamo skutice, jogurte, ma svašta pa je vse ok.z glutenom pa bpm jaz počakala do dopolnjenega 7 meseca.

g hcfg b fv ccc v  ffg ctzb vvf y

no to zgoraj vam pa sporoča naša Ana Marija, ki je trenutno v mojem naročju.
pa pa

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 10133
17.9.2007 20:25:33   
Žabika
Čvekice ...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Hvala vsem za čestitke za Polovičko, pa za hvalo našim slikcam. Torto smo pa malo prej pojedli, ostal je samo en kos - katera pride?

Urla: ja bravo za zobek! Za sredo pa velja. Že komaj čakam, da malo namočim svoje krake.

Draja, meaa, jjasna: se zgodi, pa še kdaj se bo. Pomembno je, da je z otročki vse ok.

GH: no mi počasi lezemo za vami. Mama Žaba je danes skuhala kot prvo hrano (z rižolinom se matramo že dober teden in nam gre zmeram bolje) korenček. In ne boste verjele, Hana je pet žličk zmazala, najbolj pomembno pa je to, da je bil slinček kot tudi okolica brezmadežna. A, ste jo vidle to mojo paparico. Veste, kako sem bila vesela. Zdej bova še dva dni jedle korenček, potem pa še malo jabuček, potem pa via morje, nadaljevanje GH pa potem, ko pridemo domov.

tašče: jao, jao! Jaz mojo zelo malokrat vidim, takrat ko pa jo, pa tudi ni težav. No vsaj zaenkrat jih ni bilo.

Zdej grem pa en krog, pa potem mogoče še kaj spesnim!

Neposredna povezava do sporočila: 10134
17.9.2007 20:45:26   
amy26
tinaaja sem še prej hotla povedat pa ni blo cajta, da je seveda lažje če je en otrok v varstvu oz. v vrtcu tako kot je pri meni, ker jaz si ne predstavljam imeti oba skos doma, mi prav paše ko pride delovni teden da gre Aleks spet v varstvo da imam spet kej časa zase in da lahko kaj naredim oz. pospravim doma, ker čez vikend ni šans.

Sezam, bravo za rezultateuser posted image upam da so točni, ker če se spomniš je Ela imela oba rezultata kot kožni in krvni neg. pa je očitno alergična na mleko in jajca, vsaj tako je pokazala bioresonanca pa še sama sem stestirala. Tako da se še vedno držim diete in se bo treba vsaj še tri tedne ko imamo spet testiranje oz. prvo terapijo bioresonance.

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 10135
17.9.2007 21:00:22   
draja
Punce moje zlate hvala vsem za tolažbo user posted image user posted image user posted image ! Še zjutraj sem bila prepričana, da me nič ne more pripraviti do tega, da bi se vsaj malo bolje počutila ampak po vaši zaslugi mi je uspelo. Še vedno sicer trdim da ni izgovora in da se to nikakor ne bi smelo zgoditi, ampak mi je vseeno lažje pri srcu. Sploh ko sem prebrala izkušnje od Žive od Pikce - so očitno res žive vražičke tele naše Žive.

Meaa če bi mi Živa naklonila to srečo, da bi spala dve uri skupaj ponoči bi jo verjetno malo kontrolirala, tako pa se itak sam azbuja n apol ure ali še manj, redko na eno uro. So mi a rekli, da otroka ni treba čist zbuditi, ampak g amalo pobožaš ali dregneš toliko da preveriš stanje njegove zavesti - če se začne premikati oz. se malo predrami je kul, ni potrebe da se čisto zbudi. Toliko da vidiš, da ni v kakšen preveč globok spanec padel.
Uvajanje glutena pa ni nevarno zaradi razvitja alergije,ampak zaradi celiakije, ki se lahko pojavi kasneje v življenju, če se gluten prezgodaj uvaja. V SLO ga ne priporočajo pred 6. mesecem, ponekod po svetu pa celo ne pred 1 letom.

Skačica sem se prav naglas nasmejala tvojemu tastu in B vitaminuuser posted image user posted image .

Sezam čestitike za uspešne teste in držimo pesti,da bodo tudi krvni ok. Nas to še čakauser posted image .

Jjasna še dobro da nisi tako vihrava in ne loputaš z vrati kot jaz včasihuser posted image . Pa drugače, si se pozdravila?

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 10136
17.9.2007 21:00:23   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Žabika

najbolj pomembno pa je to, da je bil slinček kot tudi okolica brezmadežna

U, kaka dolgočasna bodoča tašča... user posted image  Men pa mami dovoli, da mal popacam naokol. user posted image

Erna, a v mercatorju že lavfa kak kafič?

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 10137
17.9.2007 21:06:16   
draja
Sem prej pozabila:
Dajadada želim vam vsem trem, da čim prej pozdravite!!!!

Tudi Živa je prej nekaj pokašljevala, pa ful težko diha. Ji sicer čistimo nosek s fiziološko in narhinelom, pa vseeno smrči kot medved zdajle tam v posteljici.

Jaz sem čist izmučena. Samo okrog letam te dni. Pa v bolnico k mami, pa k njej domov pakirat za toplice (upa da bi jo že v četrtek poslali), pa v laboratorij nosit Živin drekec,... Še dobro da Živa ponoči skrbi za mojo kondicijo, da ne bi slučajno ven iz forme padlauser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 10138
17.9.2007 21:14:43   
draja
Amy tole sem včeraj brala v Paparici (posebni izdaji revije Mama), pa sem se spomnila na Eline težave - pod alergijo na kravje mleko piše med drugim tole:
Med 2. in 4. mesecem otrokove starosti se začnejo pojavljati znaki atopičnega dermatitisa, za katerega se še marsikje uporablja izraz nevrodermitis. Najprej se na licih, za ušesi in v lasišču pojavi rdeč, močno srbeč izpuščaj. ...... Ta izrazito srbeči izpuščaj se začne kasneje pojavljati še v zatilju, na zunanjih straneh rok in nog, predvsem po golenih, lahko pa tudi po trupu. Po prvem letu otrokove starosti se izpuščaj omeji predvsem na upogibna mesta zapestij, komolcev in kolen. Na splošno je koža pri teh otrocih suha in zelo občutljiva tudi na razne mehanične dražljaje.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 10139
17.9.2007 21:16:58   
Anonimen
Zivjo vsem,

kako se imate? Upam, da so vsi princi in princeske v redu. Vseeno posiljam nekaj pikapokic.

Mi se imamo fino. Internet imamo samo preko mobilnega telefona in je svinjsko drago. Nasa princeska ze fino sedi, kupili smo antilopo.
Tukaj je ful manj dojenckov in naju veliko ljudi ogovarja, kako lustna je mala ipd. Danes v trgovini je sedela v vozicku za nakupovanje in pecala fante, ki so stali v vrsti za nama.
Ful je mrzlo in smo kupili ze zimsko obleko in jo pridno nosimo.
O GH ni duha ne sluha. :)

Aja se to..... spodnja dva zobka bosta v dnevu ali dveh tukaj..... :)

Toliko od nas.... slikce sledijo, ko pridemo domov.

(odgovor članu draja)
  Neposredna povezava do sporočila: 10140
17.9.2007 21:21:08   
K_a_t_i
Mami, kdaj gremo smučat? Jst sem redi!
user posted image

Ej, beeeeejbi.....user posted image
user posted image

Pa še moji prvi zobki.
user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10141
17.9.2007 21:25:54   
cv105
Čvekice živjo!

Imam veseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeele novice:
- prejšnji petek sem se postarala za eno leto (no, ja, ta ni ravno za dol past)
- danes sem diplomirala...končno...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
- jutri ima naš srček Maks 6 mesecevuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri hiši je veselo !! Od srca se mi je danes odvalila ogromna skala, saj sem zadnjih pet let vsak dan študirala na diplomo in kdaj bom in kako bom ... no in danes SEM!

Pa hvala mulčku in možu in staršem, da niso obupali nad mano in so me podpirali do konca. Zdej bom pa jaz verjetno morala koga podpirat, ker s(m)o kar nekaj flaš spraznili.user posted image user posted image user posted image user posted image

No, od danes dalje bom bolj pogosto na RR-ji skupaj z vami.

Nočko!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10142
17.9.2007 21:27:09   
amy26
Najprej se na licih, za ušesi in v lasišču pojavi rdeč, močno srbeč izpuščaj. ...... Ta izrazito srbeči izpuščaj se začne kasneje pojavljati še v zatilju, na zunanjih straneh rok in nog, predvsem po golenih, lahko pa tudi po trupu.

Draja, ja nekaj takega je bilo pri nas in še vedno je, ma se mi zdi da je zadnje dni čedalje huje, pregibe že pozdravimo (pregibi na notranji strani) in potem se spet pojavijo če ne namažem kak dan, se pa praska po kolenih in pod njimi nenormalno, vsa je spraskana in sam upam da se ji bo koža na vnetih delih lepo zacelila.
ne vem kaj delam narobe oz. jem, na bioresonanci je bila neg. na oreščke in sem jih veselo začela jesti, pa spet nehala ker je koža poraznauser posted image

sej bi ji dala mleko Alernova seveda bi ga morali mastno plačati, ker ni dokazane alergije, vendar noče flaše, pa tudi žal mi je da bi kar nehala zaradi tega z dojenjem,sploh zdej ko mi je začela kar lepo jesti, tako da sploh ne vem kaj narediti

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10143
17.9.2007 21:27:59   
amy26
cv105, iskrene čestitke za diplomo, to je pa uspehuser posted image user posted image user posted image , le zalijte ga

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 10144
17.9.2007 21:29:19   
amy26
faca Žigauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 10145
17.9.2007 22:00:10   
Žabika

IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

IZVIRNO SPOROČILO: Žabika

najbolj pomembno pa je to, da je bil slinček kot tudi okolica brezmadežna

U, kaka dolgočasna bodoča tašča... user posted image  Men pa mami dovoli, da mal popacam naokol. user posted image

Jst sem ji pa pol ure preden sva šli jest dopovedovala, da se ne sme pljuvat okoli, da mamika ne bo pucala za njo, pa da nimamo denarja, da bi umazane majčke stran metal! user posted image

cv105: čestitke!!!! Prav dobro vem, kako je če po petih letih "kdaj bom", "sej bom" diplomiraš. Tudi jaz sem si potem končno postavila en mejnik (pri meni je bilo to 30) in dan prej tudi diplomirala. No je bila pa to moja druga diploma.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 10146
17.9.2007 22:05:52   
thaiss
cv105
user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 10147
17.9.2007 22:16:48   
dskubin
IZVIRNO SPOROČILO: amy26
tinaaja sem še prej hotla povedat pa ni blo cajta, da je seveda lažje če je en otrok v varstvu oz. v vrtcu tako kot je pri meni, ker jaz si ne predstavljam imeti oba skos doma, mi prav paše ko pride delovni teden da gre Aleks spet v varstvo da imam spet kej časa zase in da lahko kaj naredim oz. pospravim doma, ker čez vikend ni šans.

A ja, sem pozabila tudi jaz na to. Imam oba doma, Draža odpeljeta dopoldan ven tašča ali tast, ČE/KO sta doma in pri volji. Naredim in pospravim - no ja, če ne ta vikend, pa naslednji ;). Je pa moj kar dosti doma (oz. lahko dela doma) in mi lahko priskoči na pomoč pri otrocih, tko da je pri meni pa to plus.

cv105 Č E S T I T K E user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 10148
17.9.2007 22:47:10   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: meaa
Sezam user posted image za prvo kašico. Kdaj pa dobite rezultate krvnih testov?

V roku 10-14 dni.

amy - Vem, da še ni izključeno, da nima alergije. Zato bom pri uvajanju kar pazila in postopno uvajala in opazovala.
Je pa vaša Ela res božca s to kožo. Našemu je rdečina že pred dobrim mesecvem izginila. Sedaj ima sem pa tja malo bolj suho kožo. Bom pa videla kaj bo, ko bom nehala z dieto user posted image  - no ja še prej moramo počakati krvne izvide, ki tudi upam, da bodo negativni.
cv105 - user posted image  za diplomo in vsenajboljše tebo za RD in tvijemu Masu za polovičko

IZVIRNO SPOROČILO: dskubin
Aja, slabo mi je edino to, da ga uporablja tudi kot pručko user posted image , ko ne more česa doseč, zleze gor in pol si predstavljaj, kako stoji gor, se ziba in skuša nekaj v višavah doseč.

To mi je pa poznano - naša za pručko uporablja rodija, poganjalca,.... karkol samo, da lahko gor spleza. Pol pa sam gledam, kdaj bo cmoknla na tla user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 10149
18.9.2007 7:26:27   
malička
Jutro čvekice,
smo zgodni ha???user posted image user posted image Eni pač imamo žive budilke naštelane ob pol šestih in lahko se vam kar zdi kaki poteb celi dan hodimo po bajtiuser posted image . No Sanja lepo napreduje, včeraj smo imeli uz ledvičk in je spet pokazalo levo ledničko drugačne oblike ampak nas je zdravnica pomirila da dokler ledvička normalno deluje se ne bomo ubadali z njeno strukturo, naslednji kontrolni uz imamo pri enem letu, kontrolo imunoglobulinov pa naslednji mesec, kajti zaradi teh imunogloulinov še nismo bili cepljeni...drugače pa saj same veste kako je otroci so nekaj najlepšega kar nam nameni usoda, zna bit sitna in izkoriščevalska da si včasih mislim joj daj zdaj pa že nehaj enkrat, po drugi strani pa samo z enim nasmeškom, ki mi ga pokloni pozabim na vse njene sitnosti, zobkov še nimamo, se je nekaj kazalo pred mescem dni pa je vse potihnilo, sedimo še ne čist samo še kak teden dva pa bomo, smo le bol drobikasti no včeraj je tehtala 7 kg cca. Blebeče sto na uro glavna beseda njena je zdaj ata, ata, ata pa še tako lepo jo izreče moj pa celi ponosenuser posted image user posted image , jaz sem mu že rekla da je zamenjala in mene kliče atauser posted image user posted image , gh je lepo sprejela, najraje ima zelenjavno juhico ne mara pa korenčka....no malo smo se vam oglasli, da neboste misle da smo pozabili na vas...vsem slavljencem preteklega meseca častitke...

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 10150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  404 405 [406] 407 408   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  404 405 [406] 407 408   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenje v javnosti – zakaj še vedno sproža...
Čeprav je dojenje naravno in ključno za zdrav razvoj otroka, še vedno sproža nelagodje, če poteka v javnosti. Zakaj je t...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?