Anonimen
|
Mater, ste čist pošašavile s čvekanjem, kolk mam za prebrat! Tole je pa kot med nosečnostjo, ko smo imele ful cajta. Freycha, ko dobiš otroka, se veliko zarečenga kruha nažreš, ja. Sej zato jaz pravim tistim, ki so pametni in brez otrok, naj kar počakajo na svoje, pa bojo videli. Kapica, midva se bova šihtala, tako da bosta oba otroka še doma. No, Jure bo itak še premajhen za vrtec. Jaz bom skoz zvečer delala, da pa bom imela kdaj tud lahko jutranji šiht, bomo pa kakšno babico vpregli recimo 1x tedensko. Sožalje za popravilo avta. Samo je baje pri nas veliko ceneje kot gor v Nemčiji. Možev bratranec je avti pripeljal iz Münchna v Ljubljano na servis, ker se baje tako zelo cenovno splača. No, saj so to združili še z mini dopustom tukaj. Rumba, nič še ne obljubim za četrtek. Imamo drugače v četrtek v planu izlet na Bled, ampak se zna zgodit, da se na kratko še ustavimo na kofetku. Siskamiska, men je lahko še tako nerodno, pa se ne morem skrit. Če zagledaš eno babnco z dvema in dvema črnima , pa še dedca zraven, pol je težko še kdo drug kot jaz. Tako da pri meni grmovja odpadejo. Ulla, sem pogledla slikce. Cukrček! Ta zadnja je ful dobra! Jaz sem pa hemeroide fasala od tega sedenja zaradi pogostega dojenja. Ga znam samo sede dojit, zdej pa mam. Zdej se sicer ne dojiva več tako pogosto, ampak sej ga tud po flaši futram sede.
|