mateya24
|
Dober večer čveke! Tolk, da se malo javim, nahitro sem vas preletela, pol pa grem vse za nazaj prebrat. Midve sm pa dans bli leteči po mestu. Najprej pediatrinja, pol pa seveda malo po nakupih pa se sprehodit. Zala je maksimalno uživala. No seveda, če odpišema tisto malo polivanja. Se mi pa zdi, da najbolj uživa ko hodima po trgovinah, sam gleda okol sebe pa opazuje, tam pa tam še kak nasmeh spusti pa njeno čebljanje, proti koncu pa jo že od utrujenosti kar zmanjka. O tem kar sma kuple...kar precej zanjo, pa mal špecerije, pa darilo za babi za roj dan. Zdaj pa samo še atija čakam, da pride iz službe pa mu pokažema kaj vse je Zali izbrala . Ojoj se že zdaj za glavo držim, kaki bo komentar, kolk sma zapravle Sam kaj ko je za naše micene se tak težko zadržat, da ne bi nič kupli Mate ve tud kaj probleme s tem? Kar se tiče, današnje grozne novice. Sem jo že slišala zjutra. Kar solze so mi pritekle. Še zdaj si ne morem predstavljat kaj takega, da je lahko kdo zmožen to nardit. Raje ne bom komentirala naprej! Otroček pa naj počiva med . Glede kavice, sem dans malo razmišljala. Bi ful prišla, sam mi je kar malo nerodno, ve se med seboj poznate že kar nekaj časa...pa ne vem no... Vas grem zdaj prebrat, pa bom mogoče še kasneje kaj napisala.
|