|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo septembra!
23.9.2007 21:13:26   
hmm
Zdravo punce, se malo javljam, da vam povem, da sem danes ful vesela, pa ne boste verjele zakaj. user posted image  je prišla, taprva po abraziji, sem tako vesela, da se ni predolgo obirala. Zdaj pa lahko grem do g., da se zmeniva kdaj lahko začneva spet delati na user posted image , juhuhuuser posted image .

Vsaki dan vas pridem malo pogledat, pa vidim, da je ta mesec kar lepo roza obarvan. Čestitke vsem novim user posted image ! Čimbolj uživajte in se pustite razvajat!

Vsem, ki jih je grdo presenetila user posted image  pošiljam en veik user posted image , pa željo, da je ta bila zadnja, ki jo boste letos videle.

teejaa in kodrana, meni se pa kar zdi, da sta vidve user posted image , tudi mene je bolelo, pa nekaj sumljivega ven teklo, da sem tri dni brez veze z vložkom med nogami okoli skakalauser posted image , pa je potem ni bilouser posted image . Močno držim pesti, da tudi vedve te dni ugledata user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
23.9.2007 22:12:27   
sonček33
Hmm superca, da je prišla. Tokrat si jo zelo vesela, kajne? Zdaj pa k G potem pa v nov boj. Vesela sem zate. 

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu hmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
23.9.2007 23:01:13   
Erin
Punce, vsem hvala ker verjamete vame in upate z menoj, hvala, hvala, hvaaaaaalaaaaaaaa.......user posted image user posted image user posted image user posted image

kodrana, mi2 pa sva sedaj v pričakovanju kajne...upam s teboj da je ne bo...user posted image user posted image user posted image
zorica, če te samo zvija še ne pomeni da bo dejansko prišla...dokler ni rdečeuser posted image imaš možnost velike srečeuser posted image ...user posted image
muklla, sumljiva si...naredi še en test!!user posted image user posted image user posted image Držim pestiiiiiii!!!!!!!!!
murkica user posted image user posted image
angelina - držim pesti da ti tvoj testek čimprej pokaže user posted image user posted image user posted image

hmm - ful sem vesela zate, zdaj končno lahko nadaljuješ z novimi boji(oz.ko ti bo zdravnik dal zeleno luč) ampak spet si bližje tvojemu cilju...res ti želim vse dobro, da čimprej spet lahko začneš in da TAKOj rata...jest bi kr skakala od sreče, res...user posted image user posted image user posted image A ti pa praviš da sva midve s kodrano kar že med user posted image ..joj, jaz raje ne upam preveč da ne bo prevelikega razočaranja potem veš... kaj si ti tudi imela take krče preden si zagledala črtico? Kot da boš ravnokar dobila user posted image ?

Grem spančkat jaz...lepe sanje in pa ČRTICE PUNCE, KJE SO???user posted image user posted image user posted image Sumim da bomo eno roziko dobili jutri...user posted image user posted image

PINK POWER!!!!!!!!!!

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
23.9.2007 23:12:01   
Erin
Septemberske borke za user posted image :  

xx.09. - valentina 2006
xx.09. - kekec in mojca  -srečka nosečka user posted image
xx.09. - matejchykam  - srečka nosečka user posted image
xx.09. - Sončnica Sandra
- srečka nosečka user posted image

xx.09. - rouzi user posted image user posted image v nove boje
xx.09. - portugalka
xx.09. - Tiziana
xx.09. - Katica77
xx.09. - mihi78
xx.09. - Neža81 - user posted image user posted image user posted image    user posted image user posted image   v nove boje
xx.09.- Lara Larissa -srečka nosečkauser posted image

01.09. - anonimna user posted image user posted image  user posted image  v nove boje
01.09. - anonimna user posted image - srečka nosečkauser posted image
01.09. - *lucija*
01.09. - ANIME
user posted image user posted image v nove boje
02.09. - amy81 - srečka nosečkauser posted image
02.09. - rendi user posted image user posted image v nove boje

02.09. - petrca26 user posted image user posted image v nove boje
03.09. - reckova
03.09 -  Naty
- srečka nosečkauser posted image
03.09. - nati user posted image user posted image v nove boje
04.09. - Galadriel user posted image user posted image v nove boje
04.09. - kleja user posted image  user posted image v nove boje
05.09. - kimmii user posted image user posted image v nove boje
05.09. - zarjica
05.09. - marjana.r user posted image user posted image v nove boje
06.09. - Lupita user posted image user posted image v nove boje
06.09. - Yaris
07.09. - stunfek user posted image user posted image user posted image user posted image v nove boje
07.09. - CIPRESA user posted image user posted image v nove boje
07.09. - lejcauser posted image user posted image v nove boje
08.09. - fortun

08.09. - kanta user posted image user posted image v nove boje
08.09. - freha user posted image user posted image v nove boje
08.09. - 80kaja
09.09. - Naska
09.09. - rozica1984
user posted image user posted image v nove boje
09.09. - anonimna user posted image user posted image user posted image v nove boje
09.09. - Endri user posted image user posted image v nove boje
10.09. - fragola user posted image user posted image v nove boje
10.09. - mali pingo
10.09. - ur+sa
10.09. - matejka78 user posted image user posted image v nove boje
11.09. - sapi user posted image user posted image v nove boje
11.09. - Juno user posted image user posted image v nove boje

11.09. - tanja25- srečka nosečkauser posted image
11.09. - mala zirafa

12.09. - beyba user posted image user posted image v nove boje
12.09. - afnica mala - user posted image user posted image user posted image user posted image v nove boje
12.09. - **NiNa** user posted image user posted image v nove boje
13.09. - matt
13.09. - tincy82user posted image user posted image v nove boje
13.09. - lindyuser posted image user posted image v nove boje
13.09. - Serendipityuser posted image user posted image v nove boje

13.09. - teodoral -srečka nosečkauser posted image
13.09. - Špela12user posted image user posted image v nove boje
14.09. - tinkamiška user posted image user posted image v nove boje
14.09. - trma79 user posted image user posted image v nove boje
14.09. - Yasminka user posted image user posted image v nove boje
14.09. - _rebeca_ user posted image user posted image v nove boje
14.09. - jurka6 user posted image user posted image v nove boje
15.09. - gajka user posted image user posted image v nove boje
16.09. - Oaza
16.09. - Lea2007user posted image user posted image v nove boje
16.09. - ledenka user posted image user posted image v nove boje
16.09. - mojca 345 user posted image user posted image v nove boje
17.09. - MARTINŠČICA user posted image user posted image v nove boje
17.09. - Anitka - srečka nosečkauser posted image
17.09. - Souly
17.09. - glen - srečka nosečkauser posted image
17.09. - sončk1 user posted image user posted image v nove boje

18.09. - sonček33 user posted image user posted image v nove boje
18.09. - KAHLO  - srečka nosečkauser posted image
18.09. - vita80user posted image user posted image v nove boje
18.09. - Zvezdica user posted image user posted image v nove boje
18.09. - pikica36 user posted image user posted image v nove boje
19.09. - pikapoka2 user posted image user posted image v nove boje
19.09. - ninčy user posted image user posted image v nove boje
20.09. - moyca
20.09. - anonimna
20.09. - slovenka user posted image user posted image v nove boje

21.09. - *ajetam*
22.09. - TamaraJ- srečka nosečka user posted image
22.09. - Angelina
22.09. - kodrana
23.09. - Kaja08 - srečka nosečka user posted image
23.09. - pokec user posted image user posted image v nove boje
24.09. - talika81
24.09. - murkicauser posted image user posted image v nove boje
24.09. - muklla

24.09. - andre3a
24.09. - kažotk

24.09. - zorica 
24.09. - nf
25.09. - teejaa
25.09. - ajat user posted image user posted image v nove boje
25.09. - Efi
26.09. - Katy\o/
26.09. - HEL36
27.09. - ANIME
27.09. - nineva
27.09. - Lu33
27.09. - rendi
27.09. - nena22
27.09. - Petra
28.09. - Tiara123
28.09. - kitka1

28.09. - MP30
28.09. - lunica24
28.09. - Darja30
30.09. - kleja
30.09. - pepa6
30.09. - Sulfinija
30.09. - čbela
30.09. - anonimnauser posted image  

user posted image In zveste navijačice : user posted image

- scubadiver
- LuNa73
- MONIKQ
- SM10
- bumbum
- neja24062007
- sanja5
- *ajla*
- hmm
- K_a_t_j_a

- nf

user posted image user posted image user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
23.9.2007 23:27:10   
hmm
teejaa, jaz sem imela iste bolečine kot pri user posted image  (pri meni je ta bolečina bolj stalna, v križu, pa v področju rodil, niso ravno krči) in sicer nekaj dni pred pričakovano user posted image , ponavadi pa me začne boleti šele isti dan, ko jo dobim, zato sem mislila, da bo pač prej prišla. Potem me je za en dan nehalo bolet, pa potem spet začelo, tako, da sem bila že čisto zmešanauser posted image , na koncu pa je ni bilouser posted image .

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
24.9.2007 7:50:28   
Anonimen
Vidim, da se ene še vedno pridno borite proti tečki rdečki. Držim pesti, da vas ne obišče. Oziroma PREPOVEDUJEM JI, da obišče katerokoli izmed nas. Punce tako malo nas je še ostalo v septembru, kaj če bi se malo bolj potrudile, da obarvamo seznam roza? user posted image user posted image  Jah nič, pri meni so se znaki skrili par dni nazaj, ampak zadnja dva dni pa spet na polno. Prsi me čez dan špikajo, bolijo, ščemijo, imam spet nove bunkice, ki postajajo rjave in so večje, zadnja dva dni spet glavobol in pa nonstop obiski stranišča. ker sem brala, da se bi naj pogostejše uriniranje začelo šele pri 6 tednih, mi res ni jasno, zakaj sem danes od 10 zvečer do 7 zjutraj 5 krat šla na stranišče in to konkretno, ker me je tako bolelo tam spodaj, da ne bi zdržala. Moj obraz je še vedno prvič v življenju odkar imam menze, brez mozoljev, pa tudi bradavičke me ne bolijo, to pa je drugič odkar imam menzo. Ampak kot pravim, takšne in drugačne znake imam itak vsak mesec, prejšni mesec mi je celo menza zamujala 10 dni, dva testa sta pokazala rahel plus, potem pa ni bilo iz tega nič.  Še vedno upam in upam, sicer pa čez tri dni ali malo več bo vse jasno.

(odgovor članu hmm)
  Neposredna povezava do sporočila: 2831
24.9.2007 7:53:56   
Anonimen
Je kaj novih rozik danes? Teejaa, ti delaš danes test, če se ne motim. Upam, da zagledaš velik in močan plusek.user posted image
Pri meni nič novega. Še 1 teden do user posted image , pa me prsa bolijo za znort, ne morem spat na trebuhu, na boku bolj švoh. Krlče imam občasne po jajčnikih, napetost je še na vsake tolko.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2832
24.9.2007 8:18:12   
matt
hi!

V petek sem naredila test, ampak zdaj pa res ne vem kaj si naj mislim, bil je sicer + ampak tak da je bil - veliko bolj povdarjen, v navodilih piše, da si noseč, če je črtica - pokončna povdarjena in ležeča slaba.... No torej pri meni je bilo obratno in tista druga tako nežna komaj vidna.... Torej M mi zamuja že 12 dan ( sicer redne), buši je skozi napet (kljub rednem odvajanju) vse me tiši, prejšnji teden sem enkrat malo bruhala, rigam po vsaki hrani.. ampak želodec  imam občutljiv, sem se maja zdravila, ker imam neke gljive, tak da to ne vem če je lahko znak... V glavnem čist sem zmedena, mislim samo na  user posted image ... Šla bom končno k ginekologu - bom še  tam delala teste... potem pa močno upam, da mi boste lahko čestitale....

Držite se tudi ostale upajoče in nečakajoče!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2833
24.9.2007 8:29:17   
kodrana
matt ni važno ktera črta je bolj povdarjena. ponavadi je na začetku nosečnsoti bolj povdarjen -. tudi pri emni je bilo tako in sem bila srečka user posted image . kater test si pa delala?

mene še vedno zvija. predvsem zvečer. mislim, da bo vsak čas prišla. zdaj na wc-ju ej bilo celo rahlo roza izcedka. bo, bo. samo kdaj?user posted image  verjetno me samo psiha matra.
popoldne delam test, če se ne ulije.
teejaa kako kaže pri tebi?
na_go držim pestiuser posted image .
zorica in vse ostale, ki ste ugledale user posted image  pa user posted image . verjetno se vam kmalu pridružim v oktobru. to bo fešta user posted image .

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu matt)
Neposredna povezava do sporočila: 2834
24.9.2007 8:29:47   
Estrella*
Matt- jaz mislim, da ti je uspelo. Bi šla pa v laboratorij, dat kri ali urin, da ti nekdo 3 potrdi, kar že sama sumiš!!
Srečno in sporoči čim prej!!!!
Teejaa- dajmo punca, pokaži svoj + Držim pesti, pa kaj saj vem , da bo!
Kodrana- že kaj novega?
hmm- sedaj pa v akcijo! Veliko sreče v oktobru!

(odgovor članu matt)
Neposredna povezava do sporočila: 2835
24.9.2007 8:45:47   
matt
hvala  obema  ste me malo potolažile

kodrana po 4 dneh zamude sem naredila First sign, ki je bil odločno -, 9 dan zamude pa CB...
sodelavka me tolaži in heca , da bo pa punčka če je tolk nežna, ker je njej pokazalo odločen + pa ma fante..

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2836
24.9.2007 8:52:25   
anonimna thumbs up
Dobro jutro, punce user posted image

Zame je res dobro jutro, ker sem zjutraj naredila test (baby check mini) in sta se pokazali user posted image  !!! Zadnjo M sem sicer imela 31.8., ampak imam zadnje pol leta cikluse "dolge" samo med 23 in 26 dni, zato sem se kar opogumila. Itak sem morala test narediti tudi zato, ker me danes čaka ena zadeva pri zobozdravniku user posted image

Najbolj hecno je, da me je user posted image zbudil pred odhodom v službo ravno zaradi testa in sem šla lulat še napol v snu user posted image  
user posted image  je testni listič namočil v lonček in ga držal v roki, jaz pa dremala zraven na wc-ju user posted image  In kar naenkrat pravi: "Poglej, a ti tudi vidiš ta drugo črtico?" Najprej nisem videla nič, še prve ne user posted image  Potem pa zagledam eno svetlo in eno temno roza user posted image

V glavnem: sem čisto user posted image   Pričakujemo tretjo kepico!!! Srčno upam, da bo tudi ta nosečnost uspešna, ker enega malega user posted image  že imamo in vem, da bo pazil na novo pikico. Za spol nam je čisto vseeno, čeprav bi bilo zaradi oblačil bolj priročno, če bi bila deklica, za povprečje popravit bi pa radi fanta user posted image  No, bomo videli maja - pojma nimam, kdaj bo moj PDP, moram še preračunat.

Kakšnih posebnih znakov razen napetih in bolečih prsi nimam. Še user posted image

srečka user posted image  anonimna user posted image
(bom kar še nekaj časa ostala pod tem nickom, da se prehitro ne razve user posted image )

(odgovor članu hmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2837
24.9.2007 8:54:42   
Anonimen
Bravooooooooooooooooooo anonimna user posted image user posted image user posted image  Ful si mi polepšala dan s tole novico!  Lepo in prijetno nosečnost želimuser posted image user posted image

(odgovor članu anonimna thumbs up)
  Neposredna povezava do sporočila: 2838
24.9.2007 8:57:25   
talika81
anonimna, čestitke!!!

mirno user posted image  ter zdravega user posted image  ti želim.

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2839
24.9.2007 9:00:13   
kodrana
matt, če ti je clear blue pokazal - bolj močan in navpičo črto malo manj, to pomeni, da si nosečka. meni je tako pokazal tudi v prvi nosečnosti. v navodilih so pa tud narisani različni plusi in razlage zraven. tam lepo piše, da če je - močnejši in navpična črtica šibkejša, to pomeni nosečnost. gre pa za zgodnjo nosečnost. verjetno si zanosila bolj proti koncu nosečnosti.
bravouser posted image user posted image user posted image  sigurno si nosečka.

anonimna iskrene čestitke tudi tebi. user posted image

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2840
24.9.2007 9:04:16   
sapi
anonimna thumb up čestitke pa lep zaobljen trebušček in zdravo pikico... enako tudi tebi matt črtica je črtica

sapi

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 2841
24.9.2007 9:06:20   
Anonimen
Matt tebe sem pa čisto spustila :D Čestitke!!!!!! user posted image user posted image user posted image  ps: teejaa, kje si, dve novi roziki imamo user posted image user posted image

(odgovor članu sapi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2842
24.9.2007 9:17:25   
TamaraJ
Dobro jutro punce!

Še vedno vas spremljam in držim pesti, da vam uspe.

Murkica... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Angelina...zgodaj je še. Poskusi čez nekaj dni še enkrat. In naj ti uspe user posted image user posted image

Zorica... Stiskam pesti!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Teejaa, Kodrana, Muklla... NO??? Mene že pesti bolijo. Smo jo uspešno prepodile stran? user posted image  mislim! No, stiskam naprej, da čimprej ugledate user posted image user posted image .

Vsem ostalim pa en velik user posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2843
24.9.2007 9:21:51   
TamaraJ
matt... ni važno kakšna je, važno, da se vsaj malo vidi ''ta prava'' črtica. Zame si user posted image in ti iskreno čestitam!!user posted image user posted image user posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2844
24.9.2007 9:24:31   
TamaraJ
thumbs up... Bravo, bravo!!! Čestitke! naj ti user posted image čudovito mine. user posted image user posted image

Čestitke nove srečke nosečke user posted image user posted image !!

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2845
24.9.2007 9:34:53   
talika81
matt, čestitke ob user posted image .
danes pa je tud moj dan D. nimam nobenih znakov, ki bi napovedovali prihod user posted image . razen da me malo špiak, ampak ne pri jajčnikih, ampak bolj na sredini.
tak da če je danes ne bo, bom jutri zjutraj nardila test.

sicer sem ga delala že v soboto, pa je bil -, pa sem rekla, no bomo vidli, kaj bo v pon.

držim pesti za vse, ki ne čakate user posted image  in da bi res zagledale user posted image  user posted image .

pa še nekaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo.

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2846
24.9.2007 9:37:14   
Anonimen
Eno vprašanje punce prosim. Danes je 13-14 dan po ovulaciji, pa me ima, ker imam danes fraj dan, da bi skočila po test. Je kakšna možnost, da že pokaže, če bi bila noseča ali moram počakat do prvega dne menze, to je 17-18 dan. HvALA Pa še to, kateri test priporočate?

(odgovor članu talika81)
  Neposredna povezava do sporočila: 2847
24.9.2007 9:40:04   
Estrella*
Anonimnauser posted image , čestitam!!! Lepo, zdravo in brezskrbno nosečnost!
Danes je očitno roza dan. Bo še katera zbrala pogum, da naredi test?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2848
24.9.2007 9:41:32   
anonimna thumbs up
Hvala vsem, drage moje user posted image

matt, čestitke tudi od mene user posted image user posted image user posted image  Uživaj!!!

lunica24, poglej, kako hitro je test pokazal meni - jaz sem baby check mini uporabila že četrtič (sem četrtič noseča) in mi je vsakič zelo hitro in tudi pravilno pokazal user posted image  Stiskam pesti zate!!!

frišna user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2849
24.9.2007 9:45:02   
Estrella*
Lunica 24- iz lastne izkušnje bi ti svetovala, da počakaš. Meni je v ponedeljek pokazal -, v četrtek, ko bi morala dobit M pa velik+. Moram priznat, da me je ponedeljkov test precej potrl, zato če le moraš počakaj še kakšen dan ali dva.
Če pa ti finančno stanje dopušča in misliš, da bi - rezultat lahko prenesla pa naredi test.
Vse nas zanima kaj se dogaja ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?