Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: poopsie IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: poopsie sisy, včeraj si tolk šibala čez tivoli, da te nisem imela časa za rokav pocukat . smo se mimo tebe peljali in ko sem jst dojela, da sta to vidve s Saro je bilo že prepozno...smo iskali parking ampak je bla gužva za pop****t tko, da smo obupali . hej Ja sem res šibala To pa zato ker se je Sara začela sred Tivolija jokat za znort,oči je pa lih na svojga horska čaku tko da sem šla jst naprej-k avtu tamalo podojit...Joj škoda da se niste ustavl da bi Tjaško vidla...no pol se pa loh nasledno soboto kej v Tivoliju dobiva/dobimo..če bo čas pa volja,... ? ja poznam take situacije , Tjaška ponavadi ful pridno spi, če se sprehajamo tukaj po naših koncih ( Polje ), čim pa gremo v Ljubljano ali pa kak baby center je pa vrisk do konca... ej z veseljem se lahko zmenimo/zmeniva....čas bo, volja mora bit, upam, pa da bo vreme . Ne boš verjela-pri nas je jok zmer ob najbolj neprimernem času Ponavad kadar se vsedeva h kosilu (to je že itak standard-nikol nejeva oba hkrati ) ampak to še ni najhuj,najbolj grozn je ko začne kr vriskat nekje zunaj kjer je ne morm podojit al pa ven vzet (tut naša je čist alergična na razne Baby centre,Cityparke in podobno )... no in pol pa kr zašvicam pa s hitrim korakom šibam v avto al pa domov No prou sva na vezi če bo lep vreme v soboto ti pošljem msg pa gremo en krog.... , kot, da bi opisovala našo tamalo ...kamrkoli gremo med ljudi je konec, tako dretje, da sem jst čist paf...ja pa prešvicana to itak, mešam tist mlek...še huje je pa ko je previta in ravnokar poje, podre kupčke in mi veselo v avto pa mal v Ljubljano ali pa v kako štacunco, da lahko sploh kej nabavim...ko že misliš, da zdej pa res ne more jokat in takrat začne tolk histerično jokat, takrat je pa itak ne morem z ničemer pomirit, dudao ven pljuva, čaj tud uglavnem se m pečena in se lahko samo obrnem in domov, doma pa potem spi kot top . to, da pa midva ne jeva skupaj pa itak...nikol še nisva . zmenjen, upam, da ne bo v soboto tud tak vrisk .
|