tinaaja
|
Jutr sicer sva se v pizamah, ampak prijetno naspani. je odpanala prvo rundo do 3:30, pol pa prisla k mami v samopostrezbo pokakali smo se tudi ze (ma skoraj vsako jutro obvezno v svezo plenico ). Zdaj se igra, jaz bom sla skuhat malico (naomi - jaz tudi v naprej pripravim zadevo, ce se gre za kaksno uro do 3), pol pa sibava do P.. preostanek dopoldneva pa je odvisen, ali bom spet babysitter delavcem pri mami Leina -kako je z vasimi ucki? aja, brina je tako, da ali lepo odpira usta, kadar je ornk lakota ali ji je nekaj ful vsec, velikokrat ima konico zlice v ustih in posrka dol, pol obvlada v polno zlico bbbbbrrrrrrrrrr narest, da sloh ne vem, kje cem zacet brisat, skratka znamo jepo jest, grdo jest, zapret usta, srkat,... odvisno od volje in vsebine na zlici Prve 3 tedne ji je bilo najbolj zabavno, da je prijela za hrano na zlici in si to nesla v usta ali pa razmazala povsod okoli Zdaj pa moram rect, je na sreco opustilo to grdo razvado Je taka jedka, da je zgleda ugotovila, da se s hrano ne igra, ker pol je gre manj v usta. Zabika, a je voda OK za kopat? Skacica, a si se vrnila na dietko? Jaz sem se spet odlocila, da bom bolj pridna Sem pa ponovno potrdila dejstvo, da je pametno jest skuto zvecer, ker dejansko vsebuje nekaj, kar deluje, da si dalj casa sit gremo se rihtat.. aja, prvic mi ni bed se it stehtat