frrrr
|
občasno vas berem in si ne morem kaj, da ne bi komentirala tega: IZVIRNO SPOROČILO: Frizerka RR Pozdravljene! Samo ,da vas opomnim,da ste na forumu želimo si novega člana! Brisala sem tudi že en post,ker ni bil primeren! V bodoče upoštevajte kje ste in o čem se tukaj pogovarjamo,če ne bom temo izbrisala! Frizerka RR draga Frizerka RR! punce na tej temi vsak mesec upajo, da ne bo - nekatere en mesec, druge pol leta, nekaj pa tudi že leta. misliš, da jim je prijetno it v mesto, kjer je okrog vse polno nosečk in majhnih otrok? vsak trenutek si želijo en majhen srček tudi zase... in če tukaj poklepetajo še o čem drugem, ne le o M, ki si je niso želele ali o postopkih, ki jih čakajo, jih je treba pa brisat oz. jim grozit, da bodo brisane sem mamica 11 mesečnika in naša tema na Starši čvekamo se približuje 1300. strani in do zdej nam še nihče ni grozil, da nas bo brisal. pa tudi kakšen recept kosila, ki smo ga ravno skuhale prilepimo in nas nihče ne preusmerja na Kuhajmo skupaj al karkoli že obstaja na to temo. in verjameš ali ne, kadar klepetam o čem drugem in ne le o svojem sinčku, ne preneham biti mamica in moje misli so še vedno pri mojem sončku! zato draga moja Frizerka RR, prosim postavi se v kožo teh žensk, ki bi z veseljem zamenjale s tabo in imele doma zlato punčko kot jo imaš ti. četudi se bo klepet vrtel okrog palačink, čistila za wc, športnih rezultatov ali dobre knjige, se pred grajo malce zamisli kako bi se sama počutila v njihovi koži in kako bi se vsak mesec po zelooo nezaželjeni menstruaciji lahko pobrala in upala dalje. punce, navijam za vas! držte se in se spodbujajte, na tak ali drugačen način! tudi za vas bo posijalo sonce... upam, da čimprej!
|