|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 07
25.9.2007 12:15:36   
Talika19
cca. 5 eur + poštnina za katero ne vem kolk je.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
25.9.2007 14:04:21   
Jumpy
Duda - jo je dobro kar večkrat prekuhati. Meni je patronažna celo rekla, da naj jih enkrat na dan. To pa zato, da se ne razmnožijo glivice. S prekuhavanjem jih pobiješ.

Slinjenje - je lahko tudi znak prehlada. Evo, naš je tud prehlajen. Nič čudnega, ko smo vsi neki zagnojeni. No, vsaj angine ne bo dobil, ko je nafilan z antibiotiki. Je dobil drisko zaradi njih, a ni hudo.

Tiste kapljice so enake kot kapljice Koroških lekarn (Koroške vetrovne kapljice), dela jih pa Lekarna Deteljica.

Zobki - če prihajajo, je dlesen ful napeta in zatečena, rdeče barve. Našo punči so začeli dajati pri dveh mesecih, pri štirih je prvi že pokukal ven.

Kaki lepi jesenski dnevi so bili!!!! Jaz sem jih pa preživela noter. Upam, da jih bo letos še kaj.

Pajac, ta teden pa že furam otroke naokoli, tako, da, če ti bo kdaj zneslo biti pri šoli malo čez dvanajst,... Razen jutri, ker imam kontrolo pri dr. Ah, sem se spomnila, da bo slabo vreme pol. user posted image  No, kakorkoli. Lhako tudi izven tega časa prijadram naokoli. Zdej se počutim fit in s.... user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
25.9.2007 14:12:11   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy

Pajac, ta teden pa že furam otroke naokoli, tako, da, če ti bo kdaj zneslo biti pri šoli malo čez dvanajst,... Razen jutri, ker imam kontrolo pri dr. Ah, sem se spomnila, da bo slabo vreme pol. user posted image  No, kakorkoli. Lhako tudi izven tega časa prijadram naokoli. Zdej se počutim fit in s.... user posted image

Saj za naju slabo vremem ni ovira, seveda če ni ful mraz in dežuje... Sicer pa je vse odvisno od mojega miškota, ker se mi zdi da je prehlajen.. Sicer vročine nima, samo nekam hrope in slini se... malo svežega zraka mu ne bi škodovalo , ampak je odvisno od njega in raspoloženja (ali bolje rečeno neraspoloženja...) Tako, da če pridem te pokličem kot zadnjič....

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
25.9.2007 14:12:24   
Antigona
Ahoj!

No, jaz sem že odprla sezono pri Orehku, sem bila tam včeraj s kolegico na kavici in rogljičku user posted image . Upam, da se nam kmalu uspe dobiti v kar se da velikem številu...

Danes sem bila pri frizerju, sem si malce osvežila barvo in postrigla š****. Luka je bil še kar priden (je bil z mano), seveda pa se je vedno oglasil ko bi bilo najmanj treba. K sreči je ravno pravi čas prišla Katja (od frizerkinga brata punca), ki je pripeljala Žiga (frizerkin 3 mesečni sinček). Je Žiga lepo spal, Katja pa je crkljala Lukija. Ko smo končale z friziranjem pa smo šle na eno tako super vročo čokolado s smetano in sladoledom... Upam samo, da Luka ne bo imel kakih posledic (krčev)!

Zdaj pridno kuham kosilo, Luka pa spančka, oz. počiva (ga slišim da se nekaj oglaša)...

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
25.9.2007 14:17:33   
pajac
user posted image user posted image user posted image user posted image za odprtje sezone in pridnega sinčkota...

IZVIRNO SPOROČILO: Antigona
Zdaj pridno kuham kosilo, Luka pa spančka, oz. počiva (ga slišim da se nekaj oglaša)...

Kaj pa boste jedli... mi zmanjkuje idej...user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
25.9.2007 14:28:53   
Antigona
kuham polento z golažem popečeno v pečici, sicer malce po svoje ampak osnovo sem najdla pa tukile: http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=1871414

Upam, da bo ok...

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
25.9.2007 14:44:47   
Antigona
Pajac a si se poglobila v podforum Kuhajmo skupaj??? No upam, da boš našla tudi ti kako idejo... Jih je meni tud zmanjkalo zato sem pa mal tam prebirala....

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
25.9.2007 14:45:01   
pajac

kuham polento z golažem popečeno v pečici, sicer malce po svoje ampak osnovo sem najdla pa tukile: http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=1871414

Upam, da bo ok...

kul!
mogoče bom to jutri delala.. odvisno od Petra.. Danes je rižota na vrsti...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
25.9.2007 14:46:07   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

cca. 5 eur + poštnina za katero ne vem kolk je.

Hvala...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
25.9.2007 14:53:25   
*lenc@*
Jaz sem ful vesela, ker smo s temi kapljicami te krče zelo zmanjšali
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

Ja s temi krči je res hudo. Grozno je otroka gledat ko se tako matra pa mu ne moreš nič pomagat. Jaz sem ful vesela, ker smo s temi kapljicami te krče zelo zmanjšali, ga pa vsaj enkrat na dan še zvija. Ravno sedaj ga spet zvija.user posted image
Talika, jaz mam koroške kapljice. Vsebujejo kumino, janež, koper in meto. So podobne?

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
25.9.2007 14:54:29   
*lenc@*
Pajac, napiši če bo pomagalo. Želim, da bi k vem kako je!

R. K.

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
25.9.2007 14:56:04   
*lenc@*
Ko smo končale z friziranjem pa smo šle na eno tako super vročo čokolado s smetano in sladoledom... Upam samo, da Luka ne bo imel kakih posledic (krčev)!

Blagor tebi, jaz se čokolade še pogledat ne upam!user posted image

R. K.

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
25.9.2007 14:56:59   
*lenc@*
Probavam to izvirna sporočila pa mi neki ne ratuje. Kako nardim, da ni mojga besedila več v okvirčku?

R. K.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
25.9.2007 14:59:47   
*lenc@*
Saj vem Talika, da si že ok!!! Hvala bogu, ker bit bolan pa še dojenčka dojit je res težavno.

SE strinjam!!!! SAm, da si ok, to je velik!

R. K.

(odgovor članu saskija)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
25.9.2007 15:01:51   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: lenča78

Probavam to izvirna sporočila pa mi neki ne ratuje. Kako nardim, da ni mojga besedila več v okvirčku?

Ti je ratalo...
Daš citiraj, se premakneš na konec besedila, za okvirček quote in to je to....

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
25.9.2007 15:51:46   
LadyB
Vidim da imamo skor vse iste probleme glede hropenje. Tin tud že par dni full hrope, jaz mu dam par kaplijc fiziološke raztopine v nosek in se mi zdi da je mal bolj nekaj časa ampak pol spet jovo na novo.
Moj je dobil pri pediatru ene kapljice za učko, k je mel full vneto. Zdj mu že par dni dajem, in morm reč da se mu je zelo poboljšalauser posted image . Mu je prej skoz se gnojček delu.

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
25.9.2007 16:24:29   
tonja
2. Mark dostikrat iz ust izpušča slino v obliki mehurčkov. A tudi kdo od vaših to počne? Pa nima veze kdaj se je hranil.

Lovro tudi. Pa potem ko je ima kar veliko gor tako zajoka, da pihne skozi usta inmehurčki poletijo user posted image  ti ti lump

Mene je sestra na sistematskem na to opozorila, da bo tako ker je še ne bo znal požirat oziroma ne bo  vedel, da jo mora.

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
25.9.2007 16:35:50   
tonja

Ali mislite da lahko tamalemu dajam še kapljice proti krčem poleg Plivit D3 in tablet, ki jih imam proti epilepsiji? Ali bom preveč vse skomplicirala in bodo kakšne poseldice. Ker notri piše, naj se posvetujem z zdr. ali farm. če jemljem tablete proti epilepsiji pa zaradi teh tablet je ok kaj pa še kapljice? (Joj sem bla včeraj v lekarni pa sem pozabila vprašat!!!!!!!!!)

(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
25.9.2007 16:38:51   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: tonja

Ali mislite da lahko tamalemu dajam še kapljice proti krčem poleg Plivit D3 in tablet, ki jih imam proti epilepsiji? Ali bom preveč vse skomplicirala in bodo kakšne poseldice. Ker notri piše, naj se posvetujem z zdr. ali farm. če jemljem tablete proti epilepsiji pa zaradi teh tablet je ok kaj pa še kapljice? (Joj sem bla včeraj v lekarni pa sem pozabila vprašat!!!!!!!!!)

Katere kapljice??
Če so tiste proti krčem - kumina janež... mislim da ni problema.. pokliči v lekarno za vsak slučaj... 5 let študirajo zato, da vedo katera zdravila grejo skup in katera ne...user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
25.9.2007 16:49:38   
tonja
Jaz imam drugače neke avstrijske Antiflat Tropfen.

Bo res najboljše da grem v lekarno, pa vprašanje je, če te poznajo.

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
25.9.2007 17:39:14   
pajac

sestavo jim preberi... mislim da so podobne sab simplex- so, sem pogledala Simeticon je notri... pokliči jih, ti ni treba hodit...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
25.9.2007 17:48:34   
tonja
IZVIRNO SPOROČILO: pajac

sestavo jim preberi... mislim da so podobne sab simplex- so, sem pogledala Simeticon je notri... pokliči jih, ti ni treba hodit...

Hvala!!! user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
25.9.2007 17:54:25   
pajac
user posted image user posted image user posted image ni za kaj... sporoči samo kaj so t rekli, če bo še katera imela podobne težave....

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
25.9.2007 18:55:00   
Anonimen
tonja, a si ti dobila mail s slikicami?

(odgovor članu pajac)
  Neposredna povezava do sporočila: 1224
25.9.2007 19:00:39   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: lenča78

Talika, jaz mam koroške kapljice. Vsebujejo kumino, janež, koper in meto. So podobne?

Pojma nimam kaj je notri, ker teh okrajšav sploh ne štekam. user posted image user posted image  Mogoče so res zgornje sestavine.
Vam bom prepisala, pa bo mogoče Pajac znala definirati.

Aeth. Anisi 0,02g; Aeth. Carvi 0,02g; Aeth. Foen. 0,02g; Aeth. Menth. Pip. 0,02g; Sirup Simplex ad 70,00g.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kako vzgajati otroka z močno voljo?
Otroci z močno voljo, zelo trmasti otroci, avtonomni otroci, neuklonljivi otroci ... Po navadi so označeni kot razvajeni...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?