Jumpy
|
Duda - jo je dobro kar večkrat prekuhati. Meni je patronažna celo rekla, da naj jih enkrat na dan. To pa zato, da se ne razmnožijo glivice. S prekuhavanjem jih pobiješ. Slinjenje - je lahko tudi znak prehlada. Evo, naš je tud prehlajen. Nič čudnega, ko smo vsi neki zagnojeni. No, vsaj angine ne bo dobil, ko je nafilan z antibiotiki. Je dobil drisko zaradi njih, a ni hudo. Tiste kapljice so enake kot kapljice Koroških lekarn (Koroške vetrovne kapljice), dela jih pa Lekarna Deteljica. Zobki - če prihajajo, je dlesen ful napeta in zatečena, rdeče barve. Našo punči so začeli dajati pri dveh mesecih, pri štirih je prvi že pokukal ven. Kaki lepi jesenski dnevi so bili!!!! Jaz sem jih pa preživela noter. Upam, da jih bo letos še kaj. Pajac, ta teden pa že furam otroke naokoli, tako, da, če ti bo kdaj zneslo biti pri šoli malo čez dvanajst,... Razen jutri, ker imam kontrolo pri dr. Ah, sem se spomnila, da bo slabo vreme pol. No, kakorkoli. Lhako tudi izven tega časa prijadram naokoli. Zdej se počutim fit in s....
|