Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
), pa tudi Activia je super. Zaenkrat nisem uporabila še nobene od teh stvari, je pa res da pojem večje količine navadnega jogurta - to je stvar, ki mi zdaj najbolj paše.
). 
) pozdravil vse, tako da sem danes spet super
A P R I L Č I C E 2 0 0 8
NJINJA: PDP: 01.04.
PDP 03.04. - GP 03.10. NS
PDP 05.04.
PDP 09.04. NS 02.10. LJ
PDP 16.04. - GP 03.10.
To je pa že kar uspeh. Tako da se danes počutim veliko bolje kot včeraj. Me pa spet začenja malo križ bolet, upam da bo minilo. Nekaj me tudi špika, tako da bom tele deževne dni bolj ali manj počivala, ziher je ziher....
, včeraj pa smo izkoristili še zadnje sončne žarke, na sosednji hribček smo šli na sprehod in na koncu narbali celo košaro gobic
). Naslednji teden pa imaš spet pregled... .Poglej, ti vsak teden vidiš in slišiš tvojega srčka, tudi to je nekaj!!!