Jelenche
|
ehej punčice moje dolgooo me ni bilo! Razlog je v tem da je Filip skoz jokal, ne jokal, tulil je, da sem zato full mal spala, da sem ga vsak božji dan po cel dan nosila na rokah, da me že hrbet boli, saj ima Filip 6.800kg... res sem bila preutrujena. No, sedaj vem zakaj je tulil. Diagnosticirali so mu namreč atopijski dermatitis. Bila sva en teden na pediatrični kliniki pod gradom, danes so nama dal izhod, jutri se gremo pokazat spet in če bo vse ok, nas bodo dokončno izpustili iz bolnice. Je pa kar hudo Fico ima pikcie povsod,.. res po celem telesu, trebušček in prsa so bila najbolj prizadeta. Grozen je bil. (moja pediatrinja je govorila ko sem ji skoz jamrala za te pikice, ki sicer niso bile v takšnem obsegu,.. da je to od vročine!) No ko smo prišli v dermatološko ambulanto je bilo takoj jasno da nas morajo pod nujno hospitalizirati. Že prvo noč,.. ko so ga namazali z "zdravilno kremo" je tamal spal 7ur v kosu. Kar nisem mogla verjeti, sem skoz vstajal in gledala če sploh diha. Ker doma se je pač zbujal na uro, dve včasih tri in jokallll! Jaz sem ga pa dojila in nosila, saj drugega nisem znala. Sedaj mi je lažje vem kaj ima in vem da se bomo morali boriti s tem. Sem seveda na dieti brez KML in jajc,.. čeprav so bili krvni testi negativni na KML, beljak, rumenjak in kazein. DR je rekla da so lahko lažno negativni. Drugi šok sem doživela tudi prejšnji teden, ko so me poklicali iz službe in mi povedali da mi pogodbe ne bodo podaljšali oz. da po poteku porodniške nimam več službe. Klinc pa taka služba! Rumba, ne najdem tisto kar si Freychi pisala o mleku in vse njegove oblike,.. mi skopiraš prosim? Kdaj se bomo dobile? Zdaj sem boljš. Sem vas pa res pogrešala! Maja zanč ko smo se srečal v mestu sem hotla zraven stopit, pa mi je blo nekako nerodno ker ste glih jedli... . Sorry LP