|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   alergična reakcija na Mustela Stelatopia
30.9.2007 22:35:08   
šnucika
Naša pupika ima že od rojstva težave s kožo,ki je suha in velikokrat se ji naredijo izpuščaji,skratka nagiba se k atopičnemu dermatitisu.Do 12. meseca je imela precej težav,tudi alergološke teste sva delali.Potem je bila koža skoraj b.p. ,do meseca dni nazaj.
Pediatrinja in alergologinja sta ji predpisovali Elocom in linolo fett z olivnim oljem,ki pa je tako težko mazljiva,da sem se odločila poskusiti Stelatopio od Mustele,ki je zelo pohvaljena za atopike.V lekarni sem dobila vzorčke kopeli in kreme.Dva dni zapored sem jo kopala in mazala.Rdeči suhi izpuščaji so ji skorajda izginili..že po prvi uporabi.
Po drugem mazanju pa paradoks!Izpuščaji izginjali,po celem telesu pa je dobila rdeče pikice obrobljene z belim lišajem.Prav razočarana sem,pa tako lepo je kazalo že po prvi uporabi.Sploh ne morem verjeti,da je na Mustelo odreagirala z alergijo.
Očitno bova ostali na linoli in Elocomuuser posted image .

Kakšne izkušnje pa imate drugi z Mustelo...če jo uporabljate?

_____________________________

kaR te ne ubije,te okrepi!



Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: alergična reakcija na Mustela Stelatopia
1.10.2007 10:03:23   
Anonimen
Mi smo trenutno porihtali z Elocomom kožo v nulo. Tak lepe kože ni imela že cca. pol leta. V glavnem nimamo nobene pikice. Mi smo ugotovili, da ji najbolj odgovarja 10% olivno olje v belobazi, ki jo zmešajo v lekarni. Pa ognjičevo mast sem danes kupila, da bomo takoj ko se kaj pojavi s tem namazali.

Meni so svetovali poleti vsakodnevno večkratno kopanje, ki ga pa niti poda razno več ne mislim prakticirati. Od zdaj naprej bomo dvakrat na teden, ostalo pa umivanje, ker s poškodovano kožo reagira na vodo iz mestnega vodovoda.

Drugače pa kopamo tudi v hipermarganu oz. v olivnem olju. Težko je najti kremo, ki otroku odgovarja. MOgoče probajte še Exomega od A-Derma, ki se kupi v lekarni.

Pa čimmanj praskanja in čimmanj flekcev.

(odgovor članu šnucika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: alergična reakcija na Mustela Stelatopia
1.10.2007 10:10:59   
šnucika
Imam tudi exomega doma,in bom probala,ko se ji umiri koža.Tudi njej najbolj paše kopanje v hipermanganu,ji lepo očisti kožo.
Je pa res,da Elocom zelo pomaga,ampak je le kortikosteroid,pa ga ne bi rada stalno nanašala...

_____________________________

kaR te ne ubije,te okrepi!




(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: alergična reakcija na Mustela Stelatopia
1.10.2007 10:16:12   
Anonimen
Mi imamo danes kontrolo. Zdravnik mi je rekel, da je boljše narediti eno redno kuro, ki manj škodi kot poškodovana koža. Smo pa vzeli tudi bris kože na možno okužbo in imamo tudi antibiotik.

Je pa kura sedem dni in potem prekineš in vzdržuješ stanje, potem po potrebi ponoviš in če imaš srečo imaš nekaj časa mir. Pri nas je problem, ker ima na novo potrjeno alergijo na plevel in je poletje res bilo kritično.

Drugače pa se jaz tudi zelo bojim kortisteroidov. Bi pa omenila, da je 10 dni morja in kopanja v bazenu z morsko vodo naredilo čudeže. Če bo imela še takšne probleme bomo šli kar na morje na ponovno "kuro". Se je pa potem poslabšolo, ker je nekaj v vodi iz mestnega vodovoda in se je ne čisto zaceljena koža vnela.

(odgovor članu šnucika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: alergična reakcija na Mustela Stelatopia
2.10.2007 11:01:48   
zima07
Tudi moja user posted image  je na Mustelo odreagirala z izpuscaji-in to na kremo za obraz, kremo za ritko in vlazne robcke za obraz...Presenetljivo, sampon proti temencem in krema (to sem najprej uporabljala)pa sta naredili cudez in ji zelo pomagali...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: alergična reakcija na Mustela Stelatopia
3.10.2007 7:12:04   
amy26
Naša je na kremo od Mustele tudi odreagirala z izpuščaji, tako da jo z njo ne mažem, jo pa redno kopam samo z Mustelino kopeljo in to nam ful pomaga, vsaj koža ni več suha, pol jo pa namažem z kremo ki so jo zmešali v lekarni (10% advantan pa še ene stvari zraven nevem kaj), ko se ji bo koža poslabšala bom parkrat namazala Elocom.

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: alergična reakcija na Mustela Stelatopia
14.10.2007 8:13:48   
piščanc
našemu je najbolj pomagala A-derma (pa smo prej sprobali vse mogoče) za kopanje pa olivo olje v vodi. ob kritičnih primerih pa elocom.

imel je enake simptome - od rojstva izredno suha koža. popolnoma se je pozdravil po pol leta bioresonance. saj vem, da se že malo ponavljam, ampak alergije nismo imeli nobene 'dokazane', problemov pa vedno več. sedaj že od marca (konec terapije) ne potrebuje nobene kreme, prej se mu je pa kar drobno luščila, če ga nisem vsak dan mazala, kljub dieti.  pa diete tudi nima več.

_____________________________

iz malega zraste veliko

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: alergična reakcija na Mustela Stelatopia
15.10.2007 11:36:17   
Mojca
Mi lahko poveste, kje vse kupujete izdelke Mustela? Jih imajo v vsaki lekarni?
Jaz iščem te robčke za obraz in roke za dojenčke in jih v moji lekarni nimajo že nekaj časa. Kam naj še grem pogledati?

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: alergična reakcija na Mustela Stelatopia
15.10.2007 11:47:03   
frufru
Mojca Mustelo prodajajo samo v lekarnah. Pri nas jo imajo samo v privatni lekarni, državna je nima, baje ni povpraševanjauser posted image Jaz sem mu kupila Mustelino hidratantno kremico za obraz in se mi super obnese, drugače pa Bepanten rabim, ta se mu je tudi na ritki obnesla, ko je mel soor

(odgovor članu Mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: alergična reakcija na Mustela Stelatopia
21.10.2007 17:41:44   
šnucika
¨Mustela je pri nas pogrnila tudi v drugem poskusu....tako,da sem po nekaj časa pavze poskusila A-Dermo exomega in se super obnese.
Nobene reakcije ,lišaji izginjajo in niso več rdeči....user posted image

_____________________________

kaR te ne ubije,te okrepi!




(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: alergična reakcija na Mustela Stelatopia
7.11.2007 13:44:33   
Marjacek
Mi uporabljamo kreme Excipial. Največ uporabljamo njihov lipolotion, ki se nam je iskazal kot čudovit proizvod, ker je lepo mazljiv in ne nušča občutka zamaščene kože. Če se vam iskaže, da ni dovolj maste poskusite z Excipial kremo. Za kopanje uporabljamo Balmandol oljno kopel, ki nadomesti mazanje s kremamo saj ostane na koži pri izhodu iz vode.


(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Najbolj stroge mame so rojene v znamenju ...
Nekatere mame so popustljive in prizanesljive, druge so stroge in imajo rade kontrolo nad vsem. Ste vedeli, da pri odnos...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...




romantika
hibela

Ali s partnerjem raje večerjata ob svečah ali luči ???

ob svečah ker varčujeva z električno energijo (9%)

ob svečah ker je to bolj romantično (29%)

ob luči ker je to bolj sexi (16%)

ob luči koga briga elektrika (47%)


Število vseh glasov: 296

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!