Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
No, naslednji je morfologija, upam, da takrat povejo kaj lepega

Si lahko sploh zamislite??? Res pa je,da sem prejšnji teden zaradi vnetja odšla h ginekologinji in mi je naredila en hiter UZ, ravno toliko, da sva slišali bitje srce in pa en hiter pogled na otročka. Tolk da sem ga malo videla. Sem pa povprašala za samoplačniški UZ, pa mi je ena druga ginekologinja odgovorila, da je to čisto normalno. Da od NS do morfologije ni nobenega UZ!!!!
. bom mogla še kaj v usta dat, če ne bom skoz na hrano mislila, pa nič naredila.
. No, sedaj bom na morfologijo počakala brez vmesnih samoplačniških UZ. Upam, da bo vse ok, drugega mi ne preostane.
. Tudi meni je hudo in ne zastopim kako lahko do tega pride še po 3. mesecih. Vedi, da smo vse marčevke s tabo. Kar pogumno naprej in ko izveš za novo
, nam to vsekakor javi.
. Ne vem pa če bi znala slikice dat v album
redno dokumentira.
...Mmmmmm...sem se spomnila tudi nate. Jih imam še za danes, ker mi jih je dala še za domov....vidiš kolk si nas okužila?
+