ninauk
|
ojla pupe! primorka - pravzaprav kraševka spet malo kuka ... HEMOROIDI - js mam še od Jaše probleme, pa sm se kr navadla skor živet z njimi :-) sm mela v porodnišnici kar s sabo Donat pa suhe češpe hehe.. No pomaga definitivno Donat (odprt , da ni mehurčkov in mlačen), pa ompot iz suhih sliv in marelic. Pa otročke nč na napenja, ne skrbet. Pa jst jem ful sadja in zelenjave, je pa problem, če tega zarad otročka ne morete.. Mazilo - svečke in mazilo FAKTU - se dobi v lekarni in je boljše kot Modulex. Pa ful treba pazit na redno odvajanje.. Meni še kar gre, sem mela po porodu pa še kar ene tri tedne ful bolečine.. :-( pa rokice si tu naša Nuša tlači v usta, občasno. Mi pa ji nč dude ne tiščimo notr. Upam da je ne bo mela - zaenkrat ni te potrebe.. ker mamo mi dvojne prijatle, k majo ful probleme - eni z zobki zaradi dude, drugi pa ker se tamala noče odvadit in je pri treh letih še vedno z dudico.. No vsak ve zase in raje dudo kot prst - če sesa prst pa res ni OK menda. čene pa smo kr OK. saskija - tudi mi iammo bombažke, ampak jih bom takoj po novem letu prodala :-) sem že sita mal pranja.. hehe... sam ritka je pa ful lepa in mehka, nebi za pamperske zamenjala še, vsaj še ne.. NAM PA TUD NOČE BIT V VOZIČKU!!!! Amapak tud Jaša ni hotu bit. Pol smo ga pa že pri treh mescih mal podložili in založili pa dvignili mal hrbtišče vozička. Zdej pa kombiniram ure, k vem, da bo spala, pol pa gremo takrat hitro ven, pa hodit moram kot norc.. da sem vsa mokra.. hehe.. pa bojo šle kilce dol.. hehe sej ne bojo šle, k jem pa tudi fulll no, zdej sm se pa razpisala.. Aja - pa še to ... Sm pa kupla ful lep pajacek roza - plišast, pa nam ni prav - premajhen, k je že ful ful velika..... če katera odkupi.. nej se javi (je št. 62)... papa vsem!
|