mateya24
|
Pa da se še mi po dolgem času malo oglasimo. Namreč dans smo bli odpuščeni s pediatrije. Smo bli na opazovanju, so ji delali srčne meritve pa še neke preiskave, je bla skoz prikloplnjena na ekg in še nek aparat. V glavnem od četrtka je bla not. Hvalabogu sem lahko bla ponoči tud zravn nje, ker drugač bi se mi pomoje tak zmešalo. Rezultati so bli kar ok, tak da sem fulllll happyyyyyy Nažalost vas nisem mogla kaj dost spremljat, vas pa bom prebrala za nazaj. Pa bom napisala kaj več. Čestitke vsem, ki ste mele kakšne obletnice Freycha, sem zasledila glede dojenja. Pa prav ti, tista najbolj pozitivna. Nič se sekirat, lepo se umiri pa bo vse ok. Veš kolk sem jaz prejokala zarad dojenja, ker sem si ful želela, sam sem se tudi mogla sprijaznit. Pa mala tud raste pa se smejčka, ji ne gre nič kaj slabo na tem adaptiranem...pa po AR niti poliva ne tolk...tak, da kakor se boš odločla bo prava odločitev! Ljubezen do otrok se ne ceni po tem! Bolj zadovoljna in umirjena boš ti, bolj bo tvoja Dita. Kolker pa sem zadnjič vidla je pa itak prava dobrovoljka. V glavnem držim pesti da se vse porihta. Pa še en zate in Dito. Zvesta, glede poroke in krsta...nič se sekirat..obleka je pa ja najmanj pomembna takrat. Glavno da se vidva ok v njej počutita. Raje se sprosti in brezskrbno uživaj, itak se bo tik pred vse uredilo in bo tako kot si želita Pupi, v nedeljo so nas za urco spustli iz b, in sem te vidla na glavnem trgu, ste lepo uživali na pijački in se martinčkali, pa rajše nisem motla. Je bil pa lep dan kaj Predvidevam, da ste kar vse dost izkoristle te lepe dni in ste veni vozičkale in uživale...saj prav tako! No zaj pa grema midve mal ven na sončka in na kavico, nadoknadit za nazaj. Pa se še zvečer kaj oglasim! Lep dan vam želim!
|