saskija
|
Malo glasu še od mene . Včeraj sem naredila eno veliko p.... in je bil zjutraj cel potem je bilo malo bolje. Ja zluštala se mi je argeta junior pašteta (saj vem, da je svinjarija) in sem si je malo namazala na kruh ampak res malo in kr ima mleče beljakovine ga je proti jutru začelo fajn šraufat. ne vem kaj mi je blo ob 11 zvečer da sem podlegla svojemu apetitu? Ja in ko se je vse skupaj umirilo sem si trola ( ne morem reč ) šla kupit ananas in se ga dobesedno nažrla , je revček se res matral popoldne kar ni in ni mogel zaspat (ni jokal ampak se je videlo, da ga nekaj matra). Ja kar je preveč je pač preveč. Potem pa sem še neko rižoto kuhala pa sem kupla tak riž, ki se kuha 45 minut, kje sem to v Sparu našla nimam pojma- sem bla skoraj hin od lakote preden se je skuhalo dietno kosilce Jutri grem v avstrijo v šoping in JAka tudi, da se malo sprostim in si nakupim sojine jogurte. Res se mi že malo miksa od te diete Sanjam o žlici nutele, svežem krofu, dobrem sendviču, belem kruhcu, palačinkah, piškotih, čokoladi, pizzi... Lulčka mu nič ne vlečem kožice gor in dol pustim tako kot je, sem že pri sredinčku tako delala pa ni bilo nobene škode. Jumpy kako ti kaj gre s tremi otročki, meni se zdi, da bom občasno kar pregorela, predvsem zdaj ko mož hodi iz službe okoli pol šeste, pa sredinček je bil ves nahoden in doma, se mi zdi da imam zvečer glavo kot lubenico. Cel dan akcija, vozit, razvozit, kuhat ,se še ukvarjat z otročki... Občasno sem čisto zmozgana. Vsem skupaj želim mirno noč!!
|