|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pregrada in dolgo čakanje
4.10.2007 12:59:17   
Anonimen
Hej!

Punce me zanimajo vaše izkušnje in mnenja.
Sama naj bi imela pregrado (G jo je opazila in me poslala v LJ), tam jo sicer niso z UZ potrdili, ker se baje ni dobro vidlo. Sem mela sliko UZ od moje G zraven in na podlagi te slike so mi rekli, da se pregrada vidi in da me čaka histeroskopija in diagnostična laparoskopija. Na to čakam že ulala mesecev. Skratka naročena že 2-krat in dvakrat je bila operacija odpovedana ... pač ssplet dogodkov. user posted image user posted image

Me pa zanima, kaj bi lahko še sama naredila, naj grem še kam na pregled, grem lahko na umetno ... namreč čakanja na to operacijo, kjer mi je tam niti niso uspeli potrditi user posted image je že mučno. Kmalu bo namreč eno leto okoli kar sem zvedla od G za pregrado ... Torej čakanje ubija, razmišljam, kaj naj naredim?!

< Sporočilo je popravil Eja RR -- 5.10.2007 11:26:53 >
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Prosim za mnenja
4.10.2007 15:59:34   
lindy
Zakaj pa ne greš v Trbovlje, jest sem bla tam naročena takoj in mi ni žal, da sem šla tja. Pregrada pa itak nima veze s tem, da ne morš zanosit ampak je samo večja verjetnost splavov, jest ti priporočam, da jo čimprej odstraniš, ker se boš pol vso nosečnost bala, da bo kej narobe!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Prosim za mnenja
5.10.2007 9:32:53   
Anonimen
lindy, hvala za odgovor.

Ma saj sem že dvakrat imela datum tu v LJ, pa je vedno kaj vmes prišlo, da operacije niso delali. enkrat so prestavli oni, enkrat jaz zaradi smrti v družini, zdej spet oni .. in se kar prestavlja tole in je postalo že naporno!

Pa sem misla it še na kak drug pregled, morda pa pregrada sploh ni taka ovira ... kot berem, je odvisno kako velika je ... kakorkoli, sem misla it še po eno mnenje, glede na to, da bom spet morala čakat na nov datum. :(

Pa ne vem, kaj še lahko naredim?

(odgovor članu lindy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?