Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 5.10.2007 22:25:05
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: purple IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo IZVIRNO SPOROČILO: purple Ja kak pa ti veš, da dans nebom seksala? A si vedeževalka? A slučajno veš, da sem že? Kaj pa vem, kako vem..vem pač.Čutim na vodi Nažalost slabo čutiš , moj hoče reprizo, me že masiraaaa. A tale tema vaju pa rajca al kaj? No, ti le pejd kao sexat...samo da je ena manj na tej temi..da mam več šans, da bom zadnja.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 5.10.2007 22:25:21
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: hothien O Njuška hruška, a si me kej pogrešala? Zgin
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 5.10.2007 22:25:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: purple Joj Mič, mi je žal da ti lušte delam. Mam saj lušte, če že druzga ne
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 5.10.2007 22:25:57
|
|
|
|
solatja
|
Njuškalo, sej ti lahko odpremo novo temo, ti nekaj (seveda brihtnega ) izjaviš, Pikec podkupimo, da zaklene in prestavi na "opozarjamo" kdaj pa maš r.d.? druga možnost pa je, da prosiš admina, da ti sprogramira, da se za vsakim postom pojavi še tvoj, če si že nočeš naslednjih nekaj mesecev rezervirat za RR in vzet dopusta za neskončni abonma
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 5.10.2007 22:28:05
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: solatja Njuškalo, sej ti lahko odpremo novo temo, ti nekaj (seveda brihtnega ) izjaviš, Pikec podkupimo, da zaklene in prestavi na "opozarjamo" kdaj pa maš r.d.? druga možnost pa je, da prosiš admina, da ti sprogramira, da se za vsakim postom pojavi še tvoj, če si že nočeš naslednjih nekaj mesecev rezervirat za RR in vzet dopusta za neskončni abonma Samo ti si pa res brihtna Če bomo čakal na moj r.d....uf..bo še eno leto naokol To je predolgo.Da bi Admina fehtala..hm..kaj pa vem, vredno razmisleka.Najbolš bi bilo, da vi kar same pridete do spoznanja, da utihnite...da bom imela jaz zadnjo besedo To bi bilo najbolje, ja
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 5.10.2007 22:28:29
|
|
|
|
purple
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: purple Joj Mič, mi je žal da ti lušte delam. Mam saj lušte, če že druzga ne Sj .....no....veš....sj bo boljš.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 5.10.2007 22:29:44
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: purple IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: purple Joj Mič, mi je žal da ti lušte delam. Mam saj lušte, če že druzga ne Sj .....no....veš....sj bo boljš. Ma dej Mič..sej vidiš, da se pri njej sploh nič ne dogaja..sama sebi tudi samo lušte dela..drugače pa ne bi tukaj visela
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 5.10.2007 22:30:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo IZVIRNO SPOROČILO: hothien O Njuška hruška, a si me kej pogrešala? Zgin Ajlavjutu!
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 5.10.2007 22:30:30
|
|
|
|
HuAnita
|
Babnice, babnice...
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 5.10.2007 22:31:06
|
|
|
|
purple
|
Sannnjjjjaajjj. Sam pregnala bi me rada, kaj.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 5.10.2007 22:31:36
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: purple Sannnjjjjaajjj. Sam pregnala bi me rada, kaj. No, pa ti je le vžgalo....bolje pozno kot nikoli..zdaj pa ššššššššcccccccccc
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 5.10.2007 22:31:52
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Opazujem vas!
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 5.10.2007 22:32:18
|
|
|
|
purple
|
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita Babnice, babnice...
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 5.10.2007 22:32:50
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: london_paris Opazujem vas! Lahko opazuješ...samo tiho bod.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 5.10.2007 22:33:02
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
In si zraven brusim kremplje
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 5.10.2007 22:33:21
|
|
|
|
solatja
|
Njuškalo, sej mi mamo čas čakat do naslednjega oktobra... misli, da se nobena ne bo pritoževala, kaj pravite? no, če si v kratkem praznovala (torej tudi Pikec): vse najboljše!!
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 5.10.2007 22:33:24
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Lahko noč, draga Njuška. Lepo samevaj
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 5.10.2007 22:33:35
|
|
|
|
purple
|
IZVIRNO SPOROČILO: london_paris Opazujem vas! Ti kar. Ko se pridem nazaj.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 5.10.2007 22:34:59
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: solatja Njuškalo, sej mi mamo čas čakat do naslednjega oktobra... misli, da se nobena ne bo pritoževala, kaj pravite? no, če si v kratkem praznovala (torej tudi Pikec): vse najboljše!! Jaz praznujem Avgusta...to je še skoraj eno leto do naslednjič torej.Ampak do takrat bo ta tema že adijo...in jaz bom zadnja, ki bo kaj napisala gor.Zdaj grem pa spat, pa da ne bi katera še kaj pisala..bom jutri preverila.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 5.10.2007 22:35:26
|
|
|
|
solatja
|
a veste, da nas gleda še eno bitje, ki ima nick kukvasje?
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 5.10.2007 22:36:34
|
|
|
|
solatja
|
in s kom naj čvekam? a pol moram jaz tud it spat?
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 6.10.2007 8:35:21
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Hehe Solatja pa si le ugnala Njuško Če kaj druzga ne, sem vsaj prva!
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 6.10.2007 9:03:21
|
|
|
|
purple
|
In spet opazuješ...
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 6.10.2007 10:29:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa sem spet na temi Jaz sem vas pa ni,glavnih čvekačic.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 6.10.2007 11:23:21
|
|
|
|
srki
|
O, Neva, dober dan, kaj dogaja, razen, da dežuje. Jaz pa okna včerja pomila, za brez veze.
|
|
|
ime za punčkomala mamaKaja (
15%)

Klara (
21%)

Lara (
38%)

Tija (
26%)
Število vseh glasov: 244Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!