Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

Moj G pač noče razumeti oz. sprejeti, da imam ovulacije (ki jih tudi močno čutim) takoj po koncu menstruacije in mi PDP-ja ni nikoli spreminjal, čeprav sta obe moji frači že v zgodnji nosečnosti za dober teden odstopali (v plus) glede mer. Tako da dvomim, da bo zdaj kaj drugače računal
.
sem imela 5.sept-približno, ker nekako nisem verjela da nam bo kar takoj ratalo in si še nisem računala PDP, pa niti ne vem točno kako. Moram še malo preštudirat. Sicer je to moja 2.
, nato pa danes se clear blue in veliiiiik +.
!!! Še danes ne dojemam čisto, bila pa naj bi že skoraj v 7. tednu, saj sem imela zadnjo M 28.8., torej PDP po mojih izračunih 4.6.!!! Se v ponedeljek naročim h ginekologu!
.Lepo se imejte in veliko lepih trenutkov z vasimi dragimi