SANEK1
|
Dober dan, najprej pohvale, čvekice! Živa je tudi uspešno prestaala prvo cepljenje, sicer v joku-kdo pa nebi če bi ga ob 07:30 pikali. Punce, kaj vaše male so tudi v stegno piknili. Bojda zdaj po novem ne več v rito, ampak v nogico. Sem pravkar govorila z eno medicinko in je rekla, da je to nekaj najbolj neprijetnega. nove mere: 7240 g. in 62 cm. Šiškamiška, vse naj, naj, naj...za 4 mesece Rumba, super za krst. Mi smo še v fazi pogajnaj za krst. Jaz sem fuuuuuuuuuuul proti, vsi ostali pa gnavijo. Zvesta, upam da bo vse ok-glede nato da imate verjetno naporen teden pred sabo, ena za Izaka Freycha, tudi nam se je ritem čist porušil. Glede nato da je znala že spat po 10, 11 ur v kosu , smo že bli ful razvajeni. Zdaj pa že 4 noči sračka, trdno zaspi šele okli 2 zjutraj, se epet zbudi okoli 7, res pa je da pol potegne tudi do enih, dveh. Sem pa opazla, da se spet po 1 mesecu napenja in jo to ful muči, pol pa se z joško tolaži. Pol pa ni čudno, da se je v 3 tednih zredila za dobro kilo. Češnja dobrodošla!
|