Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: baja* Tašonka sem vidla, da si na forumu novorojenček, dojenček odgovarjala na temo kengurujček pa bi te lepo prosla, če mi tak po domače poveš kakšna je razlika med slingom in pouchom. Hvala! Sling je prilagodljiv glede na velikost otroka, pouch pa načeloma ne, vsaj ne toliko kot sling. Obstaja pouch, ki je malo prilagodljiv, amapk s tega vidika je boljši sling. Je pa pouch manjši in lažji za zbasat recimo v torbico. Glede uporabe pa ne vem, kateri je lažji, ker imam in sem sprobala samo sling. mateya24, tudi tako mali dojenčki lahko sanjajo, ali pa ga je kak zvok iz okolice prestrašil. Tudi Jure se je pred kratkim nekajkrat v spanju grozno ustrašil in začel ful jokat, da sem ga komaj komaj pomirila. Kaj pa vem, če je to zaradi srčka. Da boš mirna, pa se mogoče vseeno pojdita pokazat. Pa ne se sekirat zarad enih kokoši tam, ko si posebej temo odprla za to, ker nekatere pač ne znajo drugega, kot takoj napast, zavijat z očmi in podobno. Saj so skoz ene in iste, najbolj pametne na tem svetu. Nisi nič slaba mama. madejka, nam je ratalo tak, kot sem jaz rekla. Mi smo si genau 18 mesecev razlike zamislili in tako imamo. Pa točn tko ga ima rada, kokr sm si jst zamislila. Samo upam, da bo tako ostalo... Rumba, ti si pa zaobljena edino v jezik. No, pa hvala še preostalim za komplimente. Zdaj grem pa spat. Nočko.
|