Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

svečko, če je imel vročino, mi jo imamo cca. 37,8 tako da nevem ali naj počakam da naraste vsaj na 38,5 (upam da nebo) ali naj ji dam vseeno vsaj pol svečke??
bom raje kako majčko več sabo vzela in pol bom že po potrebi slačla/oblačla
...Vrocine nima vec,driska se je..Sicer je kakal smao dvakrat ampak to je kar teklo na vseh straneh ven..Ko sme zjutraj v posodico za analizo lovila mi je akr dvignilo malo
...Dobili smo pa rdece pikicce po celu...Ne vem,mogoce sesta bolezen...V cetrtek se tako moramo spet pokazat k P....pa bomo videli...mu pa gh v teh dneh ne gre,sem mislila,da bo danes kaj boljse,ker ni imel vrpcine in je bil razigran a-a nic s tega
.
.
)sem mu naredila čaj in pol je to popil.Pol sem ga pa do 4-h spet nosila in nosila ga dala v posteljo na trebuh in je spal naprej,ampak ne za dolgo kakšnih 10 min,ravno tok da sem zaspala
.Saj je možek vstal sam zbudila me je pa vseen.No to je bla moja noč.A smo danes rekorderji???
.To bo pa za premislit
.
.