Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

za srečo da bo vse ok
(1P 8.10.)
tuki
pa tudi še ni... No klepetat mi je pa vseeno fino z vami, da se mal spomnim kako in kaj.
. Itak sem optimistično predvidevala, da nama bo takoj uspelo, ko bova nehala paziti - vsaj pri ta prvem je bilo tako, ampak zdaj je manj časa, manj akcije, saj veste kako gre to
.
Kako se počutite? Jaz opletam med majčicami in junijkami, ker bom imela uradni PDP najbrž v začetku junija, sem pa prepričana, da bo rodila že maja
Moji najhujši sumi so se potrdil. Takoj ko sem nardila test in je bil + sem dobila rjavkast izcedek in pol se je začel in se vlil, tak da ni blo več dvoma, da je spet šlo naprej. Sem ful jezna. Ko vsaj ne bi delala testa, pol ne bi vedla, da je bil še en ss. Sem pa takoj klicala v ambulanto v MB in imam v petek prvi UZ za IUI. Punce...ne vem kak naj vam povem, da sem vesela za vas in vam resnično privoščim brezskrbno nosečnost in zdrave otročke.
Pa pa
Vse bo ok, boš videla
Glavno, da pikica raste