Errai
|
Po dolgem času se spet javljam. Saj berem vas redno, za kaj več pa, z dvema otrokoma doma, zmanjka časa. Danes je pa Rok pri prababici, Nik pa ravno spi, tako da imam malo prostega časa . Najprej za našo tabelo: Nik ob rojstvu 3640 g in 52 cm, pri enem mesecu pa 4640g in 56 cm. Pa glavica mu je zrastla iz 35 cm na 39 cm obsega. Oblačenje - doma je v bodiju z dolgimi rokavi in pajacku brez rokavov, zunaj pa mu oblečem še jopico in copatke pa pokrit je z dekico. Kapo ima samo, če ga vzamem iz vozička. Pa se mi zdi, da mu je čisto dovolj toplo. Še rokice ima večinoma tople. Sem videla, da ste se pogovarjale o sleepy wrapu. Jaz imam nekaj podobnega (www.storchenwiege.de ) in je super. Ven sicer še nisva šla s tem trakom, ker ponavadi spi v vozičku, ga pa uporabljam doma. Nik čez dan večinoma zelo slabo spi v posteljici, zbudi se že po kakšnih 15 minutah, ker ga ves čas nekaj napenja, pa prdi in se zbuja, v naročju pa spi tudi po dve uri. In tale trak zelo prav pride, ker imam proste roke in se lahko igram s starejšim. Tudi zdaj takole spi: http://www.ringaraja.net/forum/albumtn.aspx/mid_1108332539-A018E8418AA1B5E0DC65807E44A78C22.jpg Bova pa šla tudi ven, samo moram nabaviti kakšno jakno, ki bo dovolj široka, da bom lahko imela Nika pod jakno. ****, a imaš ti Tiso pod jakno ali jo bolj oblečeš in je zunaj. Saj zdaj bi to še šlo, samo pozimi si ne predstavljam, jaz v bundi, mali v kombinezonu, pa v trak. Bi bila ena velika bunka.
|