natalija
|
Jutro Punce, od kod se vam jemle? Zvečer sem pustla računalnik pri miru in zdaj skoraj prebrat nisem sfolgala. Najprej tebi Zvesta, najlepša hvala za dvd. Res si zlata. Pri Marogici ti nalednjič pijačo plačam. Aja, zdaj bi pa še malo volje rabla, da se zraven spravim. Sem pa včeraj mojga hecala, da boma skupaj telovadila, pa ni bil nekaj navdušen. No, da vam malo povem, kako smo pa mi. Včerajšni dan je bil super. Dokler se ni začel večer. Z Matejo sva si včeraj privoščle čvek na kvadrat. Malo sma ble u šetnji, pa na pijači, pa pri meni doma... In mali pupi sma skup na igralno podlogi dali. Kak sta se gledle. U glavnem, fino je blo. Mateja, fajn punca si. Še kdaj, ne! No, potem pa pride dragi domov. Malo je prehlajen in temu primerno nerazpoložen. Pa tak rad pojamra, kak mu je hudo. Za umret, bi lahko rekli. Meni pa je bilo včeraj tega dovolj (nekdo je rekel da, je polna luna). In sem popenla. Mogla sem se skregat. No, komunicirama že rahlo, pa še to bolj, kar se Ane tiče. Ah, saj bo. Glavno, da je mala pridna. Včeraj ste obujale spomine na nosečnost. Jaz bi tudi imela še kar enega! Mi je tak fajn bilo bit noseča. Ker pa sem imela CR, je baje priporočljivo vsaj 2 leti počakat. Oh, kaka doba. Bognedaj, da bi zdaj kje zanosila. Ana je pa zdaj nazaj zaspala, pa zdaj še mene mika, da bi šla nazaj v pojstlo.
|