Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. Veš, da bomo full vesele, če boš jutri res lahko prišla mimo.
vsak večer? Jaz sem to kar uvedla kot neke vrste ritual, da frajla ve, da sledi spanju - no, razen zadnje dni, ko neki noče tega upoštevat
.
.

Tudi jaz že od ponedeljka nisem čisto prava. Me nekaj zgačka po nosu in imam čuden pritisk v sinusih.
in mleka ter posledično sitnosti otroka pa izgleda res drži. Enako mi je povedala prijateljica. Jaz upam, da je še nekaj časa ne bo. Pri Niki je prišla točno en teden po tistem, ko sem ji začela dodajat. To je bilo po šestih mesecih.
, ta mali nič spal do ene 3 eh, ker je prehlajen in božec ni mogel dihat, ta mala pa tudi, prileze iz enega prehlada pa naslednji dan prinese drugega iz vrtca
- kot bi vedli, da se danes dobimo so mi takoj poslali delo in imam eno pogodbo za predrgnit za službo in ne vem, če mi bo ratalo v doglednem času
, da še vedno lahko diha skzi nos. No, Tim pa je nekako komaj prišel k sebi po prehladu, pa zopet nekaj smrka.
.
dobivate a je to sam lj???
. So me že dans spomnili, da bo 4.mesecev kmalu konec in da moram prit kaj delat
nam moraš posredovat, a veš za naš seznamček (podatki ob rojstvu, pa še kakši potem).