Freycha
|
evo, mi smo iz šopinga, moj dragi je pa že šel v službo v H&M nisem našla nobene pametne spalne vreče, sem pa v Pikapolonici našla vrečo, ki je tako tanka, da še vseeno pokriješ s kovtrom, samo bolj toplo ji bo, če si kovter dol zbrca. Pa pomoje si ga tut ne bo več mogla, ker bo imela noge v vreči. Seveda bo zato tudi spodaj manj oblečena. Bom samo tanek body dala, pa vrečo, pa bo čisto dovolj.... No, jaz sem pač pristaš manj oblačenja in se mi zdi, da so pižamce iz pliša predebele za spat v njih...... sva pa kupila še eno kapico za ven, pa dve za po kopanju oz. podkapa se ji reče menda. Pa ene fuull dobre olivno zelene frajerske hlače, ki so imele 30% popusta, ker so od lanskega leta, pa dve aventovi flaši... no, pa je bilo takoj spet 44€ mater je vse drago. zdej sem pa malecko uspavala in spi na igralni podlogici in res upam, da bo spala dlje, kot 10 minut. Jutri gremo pa na dolenjsko po zimske gume za avtot PPPUUUNNNCCCEEEEEE TOREK, OB 11H V MOJA PIZZERIA OBVEZNO!!!!!!!!!!! - MADEJKA - SANEK1 - TAŠONKA (?) - NATALIJA (?) HALO PUNCE, JAVITE SE, ČE NE VAS PRIDEM ISKAT NA DOM IN VAS ZVLEČEM TJA
|