Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 13.10.2007 19:11:34
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 IZVIRNO SPOROČILO: kind lady hvalaaaaaa...lepo, da si se spomnila nameeee......
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 13.10.2007 19:15:19
|
|
|
|
Anonimen
|
JJIM Sam obrnem se...pa je že 74 strani... BTW a ma ktera izkušnje z Oskarjem?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 13.10.2007 19:18:53
|
|
|
|
Njuškalo
|
Oskar?
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 13.10.2007 19:23:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Agencija Oskar...majo kr neki kul potovanj .... sanjam pač... Ah nč grem na turizem na naš vsakdan...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 13.10.2007 19:24:16
|
|
|
|
Njuškalo
|
Aja, jaz žal prvič slišim za to agencijo.
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 13.10.2007 19:32:05
|
|
|
|
Bubamaraa
|
Jaz tud nisem nikol slišala zanjo.... Njuška ajde pejd zdej...zdej sm jst prišla....
< Sporočilo je popravil Romana26 -- 13.10.2007 19:39:04 >
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 13.10.2007 19:36:59
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
A ste še kr tlele?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 13.10.2007 19:38:27
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 Jaz tud nisem nikol slišala zanjo.... Hotka ajde pejd zdej...zdej sm jst prišla.... Kakšna Hotka?
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 13.10.2007 19:42:39
|
|
|
|
Bubamaraa
|
ja L_P smo smo...in to zato, ker se Njuška noče spokat.... Kje vidiš ti kako Hotko....vidim, da se ti počasi že meša....
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 13.10.2007 19:49:07
|
|
|
|
Njuškalo
|
No, zdaj si pač popravila..pa še tega ne znaš ful dobro in piše, da si popravila..pomilovanja vredno..torej hotka lahko gre...komot, jaz sem pa pač tukaj.Dost slabo, da misliš na Hotko, ko si z mano Ignoriram te.
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 13.10.2007 19:52:25
|
|
|
|
Bubamaraa
|
Njuška... blablabla...
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 13.10.2007 19:55:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Njuška, obljubim, da ne pridem več na to temo.Mene si se znebila, zdaj pa še druge nažen. Častna pionirska
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 13.10.2007 19:58:21
|
|
|
|
Njuškalo
|
No, fajn..ta Prijazne sem se znebila, Romane itak kot da ni...še malo pa bom sama.
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 13.10.2007 20:01:44
|
|
|
|
Bubamaraa
|
jst kr sm.....in me boš kar fajn videla.....se ne dam tako zlahka.... Njuška btw v ponedeljek grem na razgovor...
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 13.10.2007 20:02:59
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 jst kr sm.....in me boš kar fajn videla.....se ne dam tako zlahka.... Njuška btw v ponedeljek grem na razgovor... Čestitke Kam pa greš..povej hitr da te potem naprej ignoriram.
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 13.10.2007 20:09:19
|
|
|
|
Bubamaraa
|
V zagorju v eno firmo za delovno mesto knjigovodja.... bi bila ful vesela, ker bi mela 5 minut do službe..in se mi ne bilo teba voziti v Ljubljano pa ko boš tole prebrala zgin pol spat...
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 13.10.2007 20:10:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Čeeeeeeeeeeeeer.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 13.10.2007 20:10:56
|
|
|
|
Njuškalo
|
Ziher si ti kriva, ker me je z msnja vrgl Hudič babji No, upam, da boš dobila tist šiht! Zdaj te pa naprej ignoriram.
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 13.10.2007 20:11:34
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 Čeeeeeeeeeeeeer. Ooooo..če ni to gospa, ki ima kao varnostnico
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 13.10.2007 20:13:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 V zagorju v eno firmo za delovno mesto knjigovodja.... bi bila ful vesela, ker bi mela 5 minut do službe..in se mi ne bilo teba voziti v Ljubljano pa ko boš tole prebrala zgin pol spat... Ti pa zgin na Zasavčanke.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 13.10.2007 20:14:38
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: hothien IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 V zagorju v eno firmo za delovno mesto knjigovodja.... bi bila ful vesela, ker bi mela 5 minut do službe..in se mi ne bilo teba voziti v Ljubljano pa ko boš tole prebrala zgin pol spat... Ti pa zgin na Zasavčanke. A mate kej pametnega tam?Da vidim,če se splača njuškat.
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 13.10.2007 20:16:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo Ooooo..če ni to gospa, ki ima kao varnostnico Če me pa zasleduješ.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 13.10.2007 20:16:11
|
|
|
|
Bubamaraa
|
Natassa čerrrrrrr........lpo, da si prišla, ko sva popoldne pakt sklenile... Hotka že grem...
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 13.10.2007 20:18:12
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo Ooooo..če ni to gospa, ki ima kao varnostnico Če me pa zasleduješ. Tudi opazila te ne bi, če ne bi že od daleč vpila..oooo Njuškalo..ljubav...mi je bilo malo nerodno, ampak o.k., to je pač cena slave.
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 13.10.2007 20:19:22
|
|
|
|
Bubamaraa
|
ja Njuška ti mimo slave še šla nisi.... Edino takrat, ko si bila v moji družbi...
|
|
bKatka 1bb (
87%)

b (
13%)
Število vseh glasov: 30Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!