*ANA*
|
Dobro jutro vsem skupaj. Če sploh lahko tako rečem , ta dež! Da se niti ven ne da, po vrhu vsega imam pa hudo bolno nono in smo veliko pri njej, tako da najdem le malo časa .Res je boga in nam je vsem hudo, ker do pred 14 dnevi je bila še čisto OK, zdaj pa ne more nič več, še govori težko , samo vprašanje časa je koliko ga je ostalo . Nič mal sem se razpisala. Smo pa dali krst skozi, sta bila oba naša pridna( je krstila tudi moja sestra njenega 6 mesečnega fantka- mojega nečaka),sta vse prespala , in potem še žurka in je bilo res lepo.Še lepše pa bi bilo, če bi bila naša Pia OK- večer pred krstom mi je namreč zakuhala(39 vročine, pa bruhanje), celo noč sem ji zbivala vročino, potem je šla z nami k maši ker drugače bi moral eden od nas ostat doma, ko pa je bilo maše konec se je pa tako razživela, o vročini pa ne duha ne sluha in je cel popoldan norela. Zvečer je pa spet malo zakurila, potem pa je vročina kar sama šla, tako da so bili po moje krivi zobki. Masna v soboto sem videla tvoja dva , ful sta luškana, pa kako Lana cuza svoj prstek kot da bi videla našega Svita . Glede cuzanja prsta mi je P rekla naj ga čimprej odnavadim ker drugače bo joj Jaz mu turim dudo, on pa dudo ven in prst noter, sej čez dan neka gre, ponoči pa ga slišim kolk cmoka . Nič uživajte v tem dežju in oblačnem vremenu, jaz počakam da se moj frajerček zbudi in gremo spet k noni. LP ANA, Svit pa vam pošilja en velik
|