Erin
|
Kot prvo, še 1x, fragola - čestitam,res sem vesela zate! Vsem ki vas je rdeča packa danes obiskala pa pošiljam topel objem ...Naj ogreje vaše žalostno srce...Držim pesti za vas da je november PRAVI mesec in postanete tudi ve srečke ... IZVIRNO SPOROČILO: beyba Erin da ti najprej odgovorim glede tistih bolečin. Tut mene je enkrat po ovulaciji full bolel trebuh, nisem vedla al je mehur ali je maternica. Bolele me je pa tko da sem komaj hodila, Sploh se nisem mogla stegent. Če sem sedela mi je pasal da sem bla čimbolj skrčena, Lešti pa tko nism mogla ke r sem bla v službi .To je trajal ene 5 ur, potem je pa počasi začel ponehovat, in naslednji dan zjutri me je še mal potem je pa čist nehal pa je blo v redu. Pa od O naprej me je potem skoz neki špikal po mallem, pa me špika še danes,.... Tko da držim pesti da je pri tebi isto in se nam boš kmalu pridružila... Prav isti občutki so kot ti praviš...ne vem je kaj z mehurjem ali maternico... boleti me je žačelo TAKOJ po O, pa včeraj sem komaj hodila, od bolečine mi je šlo kar na jok... sicer so krči do danes ponehali (vsaj ta hudi) me pa še vedno spremlja rahla bolečina, križ me boli, ledvica, šibke noge imam, vročinske vale, kot da se bom zdaj zdaj prehladila ...jooooj, res upam da je TO to, samo če je res, me malo skrbi moj prag bolečine...sicer sem se v vsakem primeru pripravljena z njo spopasti, se pa bojim da nebi po cele mesece preležala in doživljala take krče...malo me pomirja ko praviš da je ponehalo pri tebi, zato gledam optimistično naprej(no, zagotovo bom ko bo bolečina prenehala)... Le kdo bo sedaj zdržal skoraj dva tedna do nečakane M oz testa...