Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 16.10.2007 10:31:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri nas smo tudi še srečni,ker je sonček,piha pa mrzla.Kaj bo konec tedna bomo pa videli.
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 16.10.2007 10:35:15
|
|
|
|
Bubamaraa
|
sej neki napovedujejo poslabšanje.... naj bo sonček...je tako lepo in luštno....
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 16.10.2007 10:37:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 sej neki napovedujejo poslabšanje.... naj bo sonček...je tako lepo in luštno.... Semvčeraj napisala temo na vreme,takoj ko sem slišala novice.Pismo upam,da se ne bo uresničilo,res srčno upam.
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 16.10.2007 10:39:09
|
|
|
|
Bubamaraa
|
ja jaz tudi.... grem zdej pa mal pospravljat, pa itak vmes še kej prečekiram...
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 16.10.2007 10:40:20
|
|
|
|
solatja
|
http://www.funfilesandsmiles.com/pictures/nevergiveup.jpg končno je uspelo. upam. da vaju mal razvedrim po teh bolezenskih debatah in slabem vremenu pa sem hotla nalepit sam slikco pa ne gre. ta mozilla
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 16.10.2007 10:42:16
|
|
|
|
solatja
|
uspelo!! a je kera danes tako utrujena
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 16.10.2007 10:50:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Ah solatja,to bom pa popoldne,sedaj,trenutno sem še v elanu.
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 16.10.2007 10:54:04
|
|
|
|
solatja
|
ja kam pa je šla slikca ojej jih bom očitno mogla dajat takole http://www.funfilesandsmiles.com/pictures/miceintrouble.htm
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 16.10.2007 11:09:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Kdo je na sredini kačjega želodca?
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 16.10.2007 11:44:11
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 drugače mamo pa mi tako lep sonček...... ..pa danes popoldne letim v Ljbljano se dobim s sošolkami iz faksa.... Dobro, da si vsaj za koga , ki je blizu Gorenjske čas vzameš
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 16.10.2007 11:44:36
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: london_paris Vidim, da je Njuški Hruški uspelo včeraj bit zadnji. Draga Njuška, upam, da te sedaj na TEJ TEMI dolgo ne vidim Evo me..sem že tukaj...
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 16.10.2007 11:48:56
|
|
|
|
HuAnita
|
Connecting.........
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 16.10.2007 11:49:14
|
|
|
|
HuAnita
|
Evo me.... spet
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 16.10.2007 11:55:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita Evo me.... spet Ciaoooo!ti pa samo poškilit prihajaš?
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 16.10.2007 11:57:09
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita Evo me.... spet Ciaoooo!ti pa samo poškilit prihajaš? Ja, samo res..glede na to, da je avtorica teme bi bila lahko bolj aktivna Veste kako bo s to temo..postala bo kot ljudska pripovedka..avtorja se bo pozabilo, nauk zgodbe pa bo...ne zafrkavaj se z Njuškalom
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 16.10.2007 11:58:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja njuškalo-samozvani akter si postala na tej temi.A si opazila,da so jo popihale,čim so zavohale,da prihajaš?
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 16.10.2007 11:58:37
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 drugače mamo pa mi tako lep sonček...... ..pa danes popoldne letim v Ljbljano se dobim s sošolkami iz faksa.... Dobro, da si vsaj za koga , ki je blizu Gorenjske čas vzameš veš kaj??? kolikokrat sem ti rekla, če se bova kej dobile v Ljubljani...pa ni blo nikol tega cajta...al kaj.. tko, da pol nisva nikol do konca dorekle...tko, da draga povej če lahk kdaj prideš v Ljubljano in se lahk izljubiva in izgrliva....
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 16.10.2007 12:00:14
|
|
|
|
Anonimen
|
...tko, da draga povej če lahk kdaj prideš v Ljubljano in se lahk izljubiva in izgrliva.... Ja pa,da vaju pol naženejo iz Ljubljane,se samo iz kakšenga lokala
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 16.10.2007 12:00:31
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 Ja njuškalo-samozvani akter si postala na tej temi.A si opazila,da so jo popihale,čim so zavohale,da prihajaš? Saj je prav...kar naj se bojijo
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 16.10.2007 12:01:14
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 veš kaj??? kolikokrat sem ti rekla, če se bova kej dobile v Ljubljani...pa ni blo nikol tega cajta...al kaj.. tko, da pol nisva nikol do konca dorekle...tko, da draga povej če lahk kdaj prideš v Ljubljano in se lahk izljubiva in izgrliva.... Aja...no mogoče res, pa sem pozabila..se bova dobile, ko dobim nov avto.Konec meseca torej...pa glej , da prideš
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 16.10.2007 12:01:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Saj je prav...kar naj se bojijo Ja,ampak,če jih ne bo,bo pa dolgčas tle gor.Kaj pa naj bi se samo me tri pogovarjale,ko pa sproti že vse obdelamo.
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 16.10.2007 12:01:58
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 ...tko, da draga povej če lahk kdaj prideš v Ljubljano in se lahk izljubiva in izgrliva.... Ja pa,da vaju pol naženejo iz Ljubljane,se samo iz kakšenga lokala Ah, ni panike..Romana itak samo sanja o tem..jaz sem ledena gora, to se vendar ve
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 16.10.2007 12:02:43
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 Saj je prav...kar naj se bojijo Ja,ampak,če jih ne bo,bo pa dolgčas tle gor.Kaj pa naj bi se samo me tri pogovarjale,ko pa sproti že vse obdelamo. Nekak imam namen sama ostat..če to še ne veš..tako, da mi je tukaj čisto prav, da folk odhaja
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 16.10.2007 12:06:31
|
|
|
|
purple
|
Jaz še vedno vstrajam, pa naj reče kdo kaj hoče.
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 16.10.2007 12:08:42
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo IZVIRNO SPOROČILO: neva6 ...tko, da draga povej če lahk kdaj prideš v Ljubljano in se lahk izljubiva in izgrliva.... Ja pa,da vaju pol naženejo iz Ljubljane,se samo iz kakšenga lokala Ah, ni panike..Romana itak samo sanja o tem..jaz sem ledena gora, to se vendar ve ja itak..kaj je pa nazadnje v Tivoliju blo?? kr spomni se kolk si jokala, ko sem mogla iti domov ... me kar nisi izpustila iz objema....
|
|
Dotikanje med nogami.
пеперутка16
Moj triinpolletnik se nenehno dotika svojega lulija in noče nehati. Poskusila sem ga na različne načine odvrniti, vendar ne deluje. Rada bi, če bi mi kdo, ki je imel podobno situacijo, napisal, kako jo je rešil. Hvala.