Talika19
|
Dobro jutro! - spanje: kar ok, je spal od 20:30 do 1:15. Edino zadnje noči ne zaspi takoj nazaj oz. se zbudi čez 10 min, potem pa mu dajem dudo in ga božam, da zaspi nazaj. Potem se pa spet zbuja na 3 do 4h. Čez dan večkrat spi, ampak ne več kot 1h, največ na sprehodu ali v avtu. Spi pa večkrat ker ga tolk krči zmatrajo. - krči: še vedno ful , homeopatske kaplice nič ne pomagajo, pa še drage so bile kot Pajac, naš se tud včasih tolk razburja pri dojenju; sem ugotovila, da lahko gre za 3 stvari: da kaka in ga zvija, da ga kupček moti ali pa da je sit. Če ni nič od tega trojega, potem pa je ta 4.stvar ????? pojma nimam kaj . Peter je tud ful luštkan, sem mal firbcala . Poopsie, naš isto ful ščipa, pa še ful praska, ker ima tako dolge nohte, pa mu jih vsak teden postrižem. Pa jeziček tud skoz kaže, saj sva sama kriva, če sva ga pa to učila. Jaz bi tudi geslo imela za slikce, plis. Saj veš, mi imamo tudi enga potencialnega kandidata doma Po jabolkah tudi našega zvija, pa piše, da so med manj škodjivimi. Sva bla včeraj na Bledu, ker imajo sodelavci eno izobraževanje. Sem ugotovila, da moram nujno takole okrog hodit, ker se mi vsaj rutina razbije. Le ta pa ubija, a ne?