Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.10.2007 13:17:27
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka lahk še hiiiitro kavico, pol pa šibam! ma ne sam avto, še vsa druga prevozna sredstva ji je treba demolirat to si že dons rekla miljonkrat, ampak ti še vedn vztrajaš! Nč ne kaže, da bi ti kam šibala ! Dej šibn jo že tja ko morš! Takoj! Prej ko boš tam, prej boš na vrsti! alo...me slišiš?! šibajjjjjjjjjjjjjjj!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.10.2007 13:28:22
|
|
|
|
pikapoka2
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 pikapoka! bejš po test! nem šla! čuj, pa si ti prepričana, da ti ni nič ! no dej, naj ti bo!!!! Niti malo mi ni slabo , čist nobenih znakov... a si ti ista kot jaz? Noben ne ve kdaj si gor pa kdaj te ni? v službi sem...
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.10.2007 13:35:59
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikapoka2 IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 pikapoka! bejš po test! nem šla! čuj, pa si ti prepričana, da ti ni nič ! no dej, naj ti bo!!!! Niti malo mi ni slabo , čist nobenih znakov... a si ti ista kot jaz? Noben ne ve kdaj si gor pa kdaj te ni? v službi sem... ej, ti se pa tok smejiš, da si ziher ful zdrava! Jst sem dans v službo prvlekla mašino za čaj kuhat, pa med, pa čaje, pa limone.... je moj sodelovc me ob pol šestih zjutri klicu, da se mu zdi, da mal kuha... sem kuj prpravla same domače arcnije... ko sma prišla v službo sem prvo šla delat limonado z medom ! Pa me je sam gledu... spil je pa vse! zdej pa res adijo... verjetn do jutri!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.10.2007 14:50:09
|
|
|
|
spelka12
|
ajsika moji členki niso beli ampak modri od držanja pesti. Pa pol hitro na RR povedat, kaj pravi Reško. Lunca moja sem prebrala tvoj post na IVF sept.okt. Ne najdem slikice, da ti pove kolko sem ti hvaležna za spodbudo. Če mi rata bit letos vas vse borke zbobnam skup pa peljem na tortico. Evo to je moja novoletna zaobljuba. Malo prezgodaj, ampak ni važn. pikapoka nekje sem se zgubila a ti si na vrsti za testek? Kaj čakaš . A rabiš prevoz do štacune?
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.10.2007 15:02:57
|
|
|
|
pikapoka2
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 pikapoka nekje sem se zgubila a ti si na vrsti za testek? Kaj čakaš . A rabiš prevoz do štacune?
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.10.2007 16:02:23
|
|
|
|
bumbum
|
Čau, babe! Spet sem vam prišla malo pomahat , da jih ne bom spet čula od te naše opasne LuNe. Pikapoka, a si naredla test?
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.10.2007 17:06:25
|
|
|
|
LuNa73
|
pikapoka.... in testek praviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii?????
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.10.2007 17:09:56
|
|
|
|
bumbum
|
Daj, pikapoka, noooooooooooo! Jaz sem nestrpna!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.10.2007 17:12:22
|
|
|
|
pikapoka2
|
tukaj......................... Ne vem kaj pravi testek , ga nisem naredila. Sem pa izredno dobre volje, čudno, glede na to, da je slabo vreme. Ker sem takrat ponavadi tečna ko satan.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.10.2007 17:18:28
|
|
|
|
bumbum
|
POl si ti ista kot jaz. Jaz sem tudi ob slabem vremenu taka, da se me je boljše izogibat. Ampak tokrat ne Ja pa kaj čakaš s tem testom, no?
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.10.2007 17:24:16
|
|
|
|
pikapoka2
|
bumbum Ne vem!! Strah me je.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.10.2007 17:26:36
|
|
|
|
bumbum
|
Pikicapokica, joj te razumem, veš? za pogum in !
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.10.2007 17:28:14
|
|
|
|
pikapoka2
|
Hvala!! Ko se bom opogumila, bom itak takoj sporočla!!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.10.2007 17:32:44
|
|
|
|
pikapoka2
|
bumbum, jaz pa bom držala pesti zate 2.11.!!!!! da bo to tvoj zadnji krog!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.10.2007 17:36:55
|
|
|
|
LuNa73
|
ne seri s strahom! strah je odznotri votel, od zuni pa ga nič ni... ! v glavnem, ko ti bo, ga ti sam lepo naredi...pol pa sporoč! "čudna" si men ti to.... bum bum... jst opasna ? pa zakaj me mate vsi za tak hudo, no.....
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.10.2007 17:40:05
|
|
|
|
pikapoka2
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 ne seri s strahom! strah je odznotri votel, od zuni pa ga nič ni... ! v glavnem, ko ti bo, ga ti sam lepo naredi...pol pa sporoč! "čudna" si men ti to.... Zakaj sem čudna? Če bi imela vsaj en znak, bi se pelala po noso po test... al pa bi šla celo po trepalnicah... No, sem pa res čudna , imaš prav!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.10.2007 17:49:27
|
|
|
|
LuNa73
|
čudna je v narekovaju.... no letel je na to, da nisi tista taprava pred M ampak si drgačna... ker si noseča
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.10.2007 17:54:51
|
|
|
|
murkica
|
Pikapoka saj je ravno ena od zadnjih nosečk rekla, da nima niti enega znaka, samo test ji je pokazal . Tako, da kar hiro po testek, pa da vidimo!
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.10.2007 18:03:38
|
|
|
|
pikapoka2
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 ... ker si noseča
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.10.2007 18:04:15
|
|
|
|
pikapoka2
|
Faca si ti, ja!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.10.2007 18:07:44
|
|
|
|
pikapoka2
|
murkica, bom naredla, ja. Ampak k sreči je danes vlak za testek že odpeljal Jutri.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.10.2007 18:12:29
|
|
|
|
LuNa73
|
jah, tak to je ! Pa če tak mislim, še ne pomeni da sem faca... sem ksihtek! Dej sem se dans zjutri neki spomnala... ko v avtu nastane pravo sranje, ko se jst vsedem not... toti pes čist popizdi... pol pa skače v mene, pa godrnja...moj sodelavc pa pizdi, ker ga pes čist nč ne uboga več ... in gledam jst pesa pa mu delam tist-cmokanje (mater ti kažem, pa ne vrjamem da me vidiš) pa mu pravim... jah...sam ti me še lubčkaš... moj mi je namreč reku, ko sem mu rekla, dej mi lubčka: ne dam ker te pes lubčka! Jaz: Pa me ne! On: Jah ko te ne bi poznal bi ti še verjel! Pa ti ja vsaki živali ta tvoj ksiht tišiš... V resnici je zvenelo to prav simpatično! Sem se smejala.... No, ko sem to "povedla" temu mojmu kužkotu, smo se mogl ustavit, ko se je moj šofer tak smeju...
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.10.2007 18:12:40
|
|
|
|
pikapoka2
|
aha, murkica, zaj te pa imam Jutri pa je tvoj dan , kdaj pa boš ti delala test?
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.10.2007 18:13:24
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikapoka2 murkica, bom naredla, ja. Ampak k sreči je danes vlak za testek že odpeljal Jutri. Ne glumi in južnaj! Ziher je kaka trgovina odprta do osmih!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.10.2007 18:21:02
|
|
|
|
pikapoka2
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 in gledam jst pesa pa mu delam tist-cmokanje (mater ti kažem, pa ne vrjamem da me vidiš) pa mu pravim... jah...sam ti me še lubčkaš... Res te ne vidim!! Ker si pa te ni!! Bogi tvoj dragi.... Menda pa ja ne boš tega kužka še domov nesla, ker te ima tako rad Verjamem da je vse skupaj zvenelo hecno samo a ni ta pes tak čudne oblike
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiNuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
varnost igračsindarinKako poskrbite, da je otrokova igrača varna?nič, zaupam prodajalcu (
15%)

nič, zaupam proizvajalcu (
8%)

preberem deklaracijo (
48%)

vprašam prodajalca za več informacij (
15%)

pozanimam se pri prijateljih (
14%)
Število vseh glasov: 265Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!