Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
poskušamo miljon načinov.......v vozičku spi..tako eno urco..ali manj..potem je kengurujček..ampak treba hodit......

. saj je fajn, da spi ponoči, samo jaz bi si čez dan tudi rada malo odpočila in potem še mogoče kakšno malenkost v hiši naredila, tako pa ne morem, ker moram gospoda zabavat. včeraj in danes sicer spi (sem zelo presenečena) vendar ne vem kako dolgo bo to trajalo.
) metoda zaščite.
so zdaj ko ne morem zaradi
več zračit kot prej. Ti imaš tega Lanaform polution off ali onega maxion ali kako se že reče? Odstrani vonjave?
Zdaj pa še mene nekaj zanima od tistih ki si izčrpavate. Ali lahko v isti lonček spravim mleko ki sem si ga večkrat izčrpala in ne vse pri istem izčrpavanju? Upam da sem razumljivo zastavila vprašanje. Ker Žan požre vse, not ostane samo za kako žlico in bi tako večkrat malo načrpala v en aventov lonček in porabila če bi bila kdaj res sila in me ni doma.
Nana.
, mi ni treba hodit po trgovinah.Čeprav se mi že pošteno lušta
.