Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin Se*-kica moja....mislim nate...samo toliko da veš...nam nč rekla..sam to...se mi kar smeji ko te vidim.. aja...pa vrni se nazaj med čveke pliiiiiiiiiis....bom jokala, če ne boš poglej...a vidiš kaj si naredila... Kiss samo zate (ne si napačno razlagat ) PA še nekaj od mene... danes sem šla v Lj po indeks pa na razgovor pa sem službo sicer dobila je pa zelooooooooooo slaba plača pa ne vem če se mi splača...le 500 € bruto (potem pa še prevoz pa malica,pa "kao"nadgrajevanje)!! Kaj pravite... Men je to tko malo...sej vem da ni najmanj ampak za znano firmo pa BRUTO plača to ni dost...ne vem kaj naj naredim...kaj pa ve pravite,,,podpišem pogodbo ali ne? Glede na to da se moj dan D približuje sem zelo flegma...izcedek je edino nadnaravno povečan...pa ni bil nikoli... Jutro ... Sonček in Erin - Uh, kak je pa to bilo lepo prebrat! Obljubim, da se bom čimprej vrnila med čveke, le da se mi malo umirijo stvari (sestanki, priprave na preverjanja in teste, inštrukcije, faks, ipd) Ma saj vas tudi jaz pogrešam in to zeelooooo !! sonček - ti se pa kar pripravi, ker bove zažurale med julijkami v forumu nosečk! No, mislim, da bo Erin tudi tja spadala, ali? Torej trio adijo! Pa še vcse ostale pupe vmes! Komaj čakam, da si vse borke pišemo med nosečkami! Erin, kar se pa tiče te službe ... Imam občutek, da te nekje čaka nekaj boljšega ... Če ti ni sila, se ne prenagli, meni se tudi zdi malo under ... Drugače pa - zaupaj svojemu feelingu, če ti reče ne, potem je to pravi odgovor. Pa ena pikapoka espešeli for you, da pride na dan D le in ne un hudiček! [img] Neža - jaz te občudujem - pogumna si in močna Ti zmoreš ves! In kmalu, bo pod tvojim srčekom bil še en srček, ki te bo razveseljeval s svojim jokom in smehom ... slovenkaaaaaaaaa -- Juuuuuuuuuupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! Č E S T I T K E novopečena mamica! Pa še ena sobotna kavica, ker je z vami najslajša! Bye bye
|