Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Ti kar - ne skrbi je brezkofeinska
) samo dežek pada, pa taaakooo sivo, turobno vreme je... Jaz bi sicer šla na majhen sprehodek, ampak mojega za cel svet ne morem zvlečti ven ... Imate kak nasvet? Sicer je pa drugi plan cartanje ... Kar mi tudi ne zveni slabo ...
, bosta pač drugič šla mal ven.
?
pošiljam
. Zlegla sem 12 bodočih Špelk, ki sam čakajo na četrtek, da jih pride mamca pocrklat.
...nč mi niste kajne...
.
.
. Jutri popoldne, ko grem k omi v bolnišnico na obisk, se bom sproti ustavila še v lekarni. Upam, da bom ta test naredila z odliko, kajti na vseh prejšnjih sem kljub intenzivnem učenju padla. Mah... saj bo, a ne?
in
Zveste navijačice :
trenutno dela sendvič s pršutom, sirčkom, kuhano panceto in polnozrnatim rogljičkom ... Imam prepoved iti v kuhinjo, ampak voham jaz kaj bo vse notri, voham.. (ok, vem, ker sem danes v Sparu pokupila pol salam, ki so jih imeli pa še sirček zraven ...