|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ali se vzgojiteljice zlažejo?
10.11.2007 13:11:37   
nejcko
Jaz tudi mislim, da vzgojiteljice malo priredijo resnico, pa ne zato, ker bi staršem želele lagati, ampak iz dveh razlogov: ali nočejo, da bi se starši po nepotrebne sekirali ali pa se dejansko problem njim sploh ne zdi problem in ga pač ne omenijo. Mislim, da večini vzgojiteljic kratkotrajen jok ne pomeni joka sploh, sem ter tja kakšen spor in ravs med otroki za njih sploh ni pretep, polurna trma za njih sploh ni trma itd. Verjetno ima vsaka vzgojiteljica nek "prag", do katerega se ji zadeve ne zdijo problematične in tega prav zato ne omenja staršem, če pa vidi, da se stvari ponavljajo, so dolgotrajne, pa o tem obvestijo starše.
Saj jaz tudi ne bi šla eni mami reč, da je njen otrok danes vstal in šel pit vodo med poukom, če bi to naredil enkrat. Če pa bi to počel vsako uro, cel mesec, bi jo pa gotovo poklicala v šolo.

Ne obremenuj se z malenkostmi in pusti stvari tako, kot so. Gotovo ti bo vzgojiteljica povedala, če bo kaj zelo hudo narobe.

In še temeljno vprašanje. Ali boš kaj bolj mirna, če boš vedela, da tvoja hči vsak dan pol ure joka v vrtcu? Se boš bolje počutila ali kako? In kaj boš naredila? Jo vsak dan prišla tiste pol ure tolažit?



(odgovor članu pinki3)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Ali se vzgojiteljice zlažejo?
11.11.2007 18:15:08   
štorkljica
Ali boš kaj bolj mirna, če boš vedela, da tvoja hči vsak dan pol ure joka v vrtcu? Se boš bolje počutila ali kako? In kaj boš naredila? Jo vsak dan prišla tiste pol ure tolažit?





Seveda da ne, logično. Sam me je zanimalo, če se to "prirejanje resnice" tudi dogaja kdaj pa kdaj. Eni lažejo, drugi pa spet ne. Sicer pa itak, stvari se je treba navadit, jih nekako osvojit in potem že nekak gre. Saj sem v vrtecu videla tudi 3,4 ali 5 letne otroke da še kaj pojokcajo. Ampak to je normalno, ker otroci pač jočejo. 

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Ali se vzgojiteljice zlažejo?
11.11.2007 21:43:22   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: livia

Jaz bi bila v takem primeru tako rada muha, da bi šla malo v čeking kontrolo.
Jaz bi pa kar kamere omislila user posted image  user posted image  user posted image  Pa bi lahk vsak starš 8 ur ali več, ko je v službi videl kaj se dogaja z njegovim otrokom... user posted image  user posted image  user posted image  Svašta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Škoda, da tamali sami ne znajo še povedat.
Saj znajo povedat, pa domišljija tud dela...
Jaz mislim, da se ti vzgojiteljica ni zlagala, če se ti pa je, je pa neprofesionalna.
Ja pa res!!! Ti ti grda vzgojiteljica!!!


_____________________________

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 28
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?