petra81
|
Pozdravljene! Moram kej napisat, ampak sem bila ta teden tako zelo žalostna!! Verjetno veste, da je umrl Toše Proeski in meni je bila njegova glasba zelo fajn, pa tudi na enem njegovem koncertu sva bila z dragim, ko sem bila v osmem mesecu nosečnosti, tko da mi je njegov spomin zelo drag! In mi gre še vedno na jok, ko pomislim, da ga ne bom nikoli več v živo videla in slišala! Zame je imel res angelski glas, še posebej, ko je zapel kako arijo!! Al pa kakšno pesem v makedonščini, čeprav ne razumem skoraj nič, mi gredo kar mraznci po hrbtu!! No, in kot da ne bi bilo to dovolj, si je danes zjutraj Tami presekala ustnico in malo pod njo cca 1cm na dolgo in je dobila dva šivčka!! In kot da to ni dovolj za danes, je en s traktorjem in s prikolico (un ta velik traktor) pribil v dragega, in se je še dobro končalo, samo z razbito pločevino in trakotrjem na boku, ampak važno je, da ni bilo nikomur skoraj nič, edino malo straha so dobili v kosti!! In sem res ful žalostna, pa ravno sedaj, ko sva se veselila, ko smo končali vse zadane plane glede zunanje ureditve in zgleda res fantastično!! Pa se sedaj kar ne morem veselit, ker se kar bojim kaj še sledi!! sazi, mene skoraj sigurno ne bo, ker je pač ponedeljek!! Nič, to je za danes z moje strani vse, vem da ni nič kaj veselo branje, ampak je pa to vse kar trenutno zmorem!! Lep večer še naprej Petra
|