Mojca78
|
Dobro jutro! Danes jaz častim kavico .... Najprej čestitke vsem nosečkam, držim pesti vsem, ki še tetke ne čakate,za tiste pa, ki ste pomodrele, pa navijam za drugi mesec Za mano je zanimiv teden: v ponedeljek mi je leva dojka zelo nabrekla in me bolela imela sem občutek kot, da imam polno mleka-s toplo masažo sem izstisnila neko zeleno rjavo zadevo? V sredo pravi ginekolog, nič hudega cisto ste imeli , če se ponovi, pridite nazaj. Popoldne pa so se začele dogajati čudne stvari; čudno se mi je vrtelo, ko sem vozila avto sem na trenutke videla dvojno, pa še maladva sem imela sabo, me je že grabla panika, da je kaj narobe. Zvečer pa sem ob likalni mizi kar kolabirala(beri: padla vkup). prvič sem pomislila, da sem mogoče noseča, ker vse to pa nizki pritisk ne dela: napeta in občutljiva prsa, vrtoglavica pri prehitrem vstajanju ali obračanju, spahovanje, določena hrana mi več ne diši,... V četrtek kupim test "Baby check"- fajn 2 sta notri!!! Zdržim do sobote zjutraj in 1 porabim..... Včeraj moj dragi zahteva, da naredim test, ker pravi, da se mi na očeh vidi da sem ... Se je pa vrtoglavica umirila, le ne prenesem vročih zaprtih prostorov, bi kar bruhnila... Danes zjutraj porabim drugi tester in z možem skupaj odčitava rezultat se vidita še boljše kot v soboto. Torej punce tudi to so znaki nosečnosti in test pokaze pozitivno tudi že dan pred izostalo M Lepo se imejte in lep dan!
|