Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
NEJA - čestitke za 4 mesece!

pa na kakšno
tud vmes seveda....
. Ampak bo bolje, do poroke zihr.
... mislim, da je vajin tempo vseen malo boljši, kar še mali naj se ga držijo
. Ful je uboga. Smrka (danes so že zeleni smrkeljčki), iz učk ji teče gnoj, sitnari... Vročine zdaj nima ampak je pa zelo občutljiva. Pa kar skoz bi se crkljala in spala v naročju. Sem jo zdajle dala v zibko, mogoče bo par minut idspala. Oči pa je šel po kamilice, plenice, calgel.., ker nam je vsega zmanjkalo. Jaz ne vem ali bodo tudi zgoraj zobki, ko si tako drgne dlesni.
okrog nje. Jo bova malo crkljala revčko.
je bila cepljena, tam je seveda jokala po pikici, pa tudi luč v glavo ji ni bilo najbolj všeč, sicer je pa zaenkrat še vse ok in sem jo dala kar pančkat, je bila utrujena (verjetno od joka, ni navajena se jokat, pa itak je že cel dan mičkeno bolj zaspana).
od mene in še eden
!!!!
, kot nekatere, ful razume te zadeve, ker je imela podobne probleme.
, hudiča pa še te alergije! Saj bo bolje, boste videle! za vajine
.