Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

v istmu dnevu, v isti uri pravzaprav. Drugače pa ti NS lahko delajo prek trebuha ali vaginalno-meni je vaginalno delala. Tam vse vidiš, nej gre tvoj s tabo, če lahko, ponavadi ga povabjo noter. Vse ti pokažejo, rokice, glavo, noge..premeri in vse izveš na licu mesta. Srček slišiš..
sem prow žalostna
. In mi že zdej dela slabo od strahu. So mi šele 2X vzeli iz žile kri v življenju, in to zaradi službe, pole veš kšn zajc sem
! Sem bla tako trudna ko sem pršla domov, da ni res! Ma sej je šlo mimo!
vse pobira.
samo, zdej..kaj vem..mi je grozno, ma malo boljše že..zmeram me je še strah, jst sploh ne gledam, ker bi še padla po tleh..sem preštela že vse omare v laboratoriju
roj dan in mi je blo prav grozno gledat kako se vsi bašejo s pršutom, tatarskim... sej me vsake tolko prime da bi pojedla kakšen košček ma pole si rečem, da je vseeno bolj važen
.