Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: abc100 IZVIRNO SPOROČILO: poopsie Živjo punce! Danes sem pa jst čisto povožena, ker sem ponoči preživljala kristusove muke , pa ne zara Tjaške, Tjaška pridno pančka ponoči....zaradi mojega zoba. Sem bila včeraj pri zobarju in mi je zaprla zob, jst cela vesela, da jekonec zdravljenja pridem domov in potem se je začela, tako hudo reakcijo sem fasala, da sva bila z dragim celo noč pokonci, požrla sem kup tablet, ki niso pomagale ama NIČ, lubi mi je kuhal kamilice da sem si jih dajala na zob...mislim tulila sem kot zmešana... Zjutraj sem bila adijo, tamala ful budna in dobre volje, jst pa brez energije, ful bolečine, potem mi je bilo še slabo od vseh tablet, jedla nisem še nič, ker ne morem sploh ust zapret...uglavnem GROZA!!!! Sem si rekla...pismo vse bi dala, raje sem celo noč pokonci s tamalo samo, da me nebi več bolelo... Zdej malo popušča da lahko sploh funkcioniram, da bi še mogla eno tako noč preživet me kar kap. Sem se mogla malo izkašljati... Drugače smo pa mi ok, Tjaška pa je začela malo zafrkavati, ko se hranimo, vsakič manj je oz. vsakič dlje jemo, ker jo zanima vse naokoli in namesto, da bi vedno več in hitreje jedla se je vse ustavilo in jo moram dobesedno prositi, da je...ko pa flašo vzamem pa tuli kot jesihar ...taprava lumpa je Boga! Čim prej se pocajti. hvala!!
|